Vedete din Romania

#bataie de joc #irinel columbeanu #donatii #bani

Bataie de joc! Cati bani au donat unele persoane pentru Irinel Columbeanu

De cateva saptamani, Irinel Columbeanu a ajuns in azilul in care a fost cazat si tatal lui, inainte ca barbatul sa moara.

Din cauza faptului ca a pierdut toata averea de 150 de milioane de euro, Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn, astfel ca a ramas si fara masinile de lux si fara vila de la Izvorani. Dupa ce a locuit o perioada in chirie in cartierul Colentina din Bucuresti, fostul afacerist s-a vazut nevoit sa se mute la azil.

Insa, pentru ca are o pensie de nici 2.000 de lei, iar cazarea in azil costa in jur de 7.000 de lei, Irinel Columbeanu are nevoie de ajutor.

Pana acum, el a fost primit gratis de catre Ion Cassian, proprietarul azilului, insa Serghei Mizil a zis sa faca o fapta buna si a realizat un podcast in cadrul caruia i-a rugat pe oameni sa doneze bani pentru Irinel Columbeanu. Bani care au ajuns direct in contul azilului! Insa, din cate se pare, au existat si persoane care au vrut sa-si bata joc de fostul milionar.

„Sunt oameni care fac glume nesarate pe seama situatiei lui. Unii au donat pentru el, in contul fundatiei, un euro. Nu e vorba ca doar atat au avut, pur si simplu a fost o bataie de joc la adresa lui Irinel Columbeanu. Cum sa donezi un euro? Dar asa-s oamenii, unii sunt buni, altii nu. Rautatile acestea ii pot dauna sanatatii. Sunt si destui oameni de bine, care au donat fara sa-si dea numele. Dar nu va pot spune cati bani s-au strans”, a spus Ion Cassian pentru WOWbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului