Vedete din Romania

#impacare fost partener anamaria prodan #declaratii anamaria prodan #anamaria prodan

Anamaria Prodan, aparitie inedita. Primele declaratii dupa ce s-a spus ca s-a impacat cu fostul

In urma cu doar cateva luni, Anamaria Prodan soca pe toata lumea cand anunta ca a inceput o noua relatie cu un barbat despre care publicul larg nu stia mai nimic: Flavius Nedelea.

Insa, dupa ce tabloidele l-au luat la puricat pe barbat, s-a aflat ca acesta s-a mai iubit in trecut si cu Laurette, astfel ca nu era chiar strain de lumea mondena din Romania.

Din pacate, Anamaria Prodan si Flavius Nedelea au rezistat doar cateva saptamani impreuna, dupa care au anuntat ca s-au despartit, dar ca au ramas foarte buni prieteni.

Recent, Flavius Nedela a incercat sa aiba o noua relatie, cu Iulia Salagean, fosta sotie a lui Alex Bodi, insa nici aceasta nu a durat foarte mult. Iar, la doar o zi dupa ce a anuntat ca este din nou un barbat singur, el a aparut la un eveniment monden alaturi de nimeni alta decat fosta lui iubita, Anamaria Prodan!

„El este minunatul meu prieten pe viata”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, alaturi de pozele in care era cu Flavius Nedelea.

Contactata de jurnalistii de la Click, pentru a o intreba daca s-a impacat cu Flavius Nedelea, Anamaria Prodan a negat acest lucru, afirmand ca au ramas foarte buni prieteni.

„Flavius este prietenul meu pe viata! Vad ca toti se uita ciudat si nu inteleg de ce doi oameni care au trait momente minunate in viata, dupa ce s-au separat ca si cuplu raman impreuna ca prieteni. Tine de educatie, zic eu, de maretie si de finete!

Eu si Flavius vorbim zilnic. Petrecem foarte mult timp impreuna. Ne sfatuim intotdeauna si ne ajutam in orice moment. Cel mai important este ca ne sustinem unul pe altul neconditionat si o sa o facem toata viata”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare