Vedete din Romania

#declaratii socante #declaratii bianca dragusanu #bianca dragusanu

"Un barbat sarac e un barbat prost"! Bianca Dragusanu, declaratii socante: "Ce as putea eu sa invat de la el?"

Ajunsa la 41 de ani, varsta pe care a implinit-o in primavara, Bianca Dragusanu continua sa socheze ori de cate ori vorbeste despre bani, masini, afaceri sau avere.

Nu doar o data, femeia devenita cunoscuta datorita lui Catalin Botezatu, si care a fost casatorita cu Victor Slav si Alex Bodi, a afirmat ca ea nu poate sa aiba alaturi un barbat care sa nu fie la fel de potent financiar ca ea.

Mai mult decat atat, Bianca Dragusanu a afirmat ca un barbat care nu are bani si este sarac, din punctul ei de vedere, este un barbat prost. Deoarece nu isi poate depasi statutul social. Intr-un interviu pentru Playtech, fosta asistenta TV a afirmat ca barbatii o cauta pe ea, nu invers, si ca, daca ar curta-o un mascul care nu are un cont la fel de plin ca al el, nici macar nu-l baga in seama!

„De ce sa stau cu un sarac? Ca sa il tin eu? Daca e sarac, inseamna ca nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un barbat. Un barbat sarac e un barbat prost. Daca nu ai mai mult decat am eu, nu am ce sa discut cu tine. Practic, eu vin cu o viata buna la pachet. Eu imi ofer mie tot ce imi doresc, asta este evident. Daca aleg un barbat, nu am cum sa aleg un barbat mai sarac decat mine.

Eu de multe ori fac afirmatii de care sunt constienta ca vor deveni virale. Nu trebuia sa ma exprim neaparat asa. Ma opreste lumea in trafic si zice: «Bianca, am Skoda, e vreo problema?». Zic: «Nu, frate, stai linistit». Adica eu nu am o problema cu masina, puteam sa zic Trabant, ca e acelasi lucru. Nu as putea sta de vorba cu un om mai putin potent financiar decat mine. Ce as putea eu sa invat de la el? Repet, cheltuim banii mei impreuna? Eu am un copil, trebuie sa-mi cresc copilul. Ce as putea face cu unul care nu are bani?”, a spus Bianca Dragusanu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului