Vedete din Romania

#dana roba # dezvaluiri incredibile #bataie

Dana Roba, dezvaluiri incredibile! Cine i-ar fi fost complice sotului ei la bataie: „A fost un plan de-al lor premeditat”

Au trecut aproximativ trei luni de cand Dana Roba a fost batuta de sotul ei, Daniel Balaciu, pana cand ea a ajuns in coma la spital, fiind la un pas sa isi piarda viata.

Dupa ce si-a revenit si a fost externata, Dana Roba a afirmat ca vrea ca barbatul sa-si petreaca toata viata dupa gratii, pentru ca a vrut sa o omoare. Daniel Balaciu a fost arestat si este si in prezent dupa gratii!

Procesul dintre cei doi este in curs, iar Dana Roba a facut o afirmatie de-a dreptul socanta in Fanatik: mama sotului ei ar fi fost complice la toate cele intamplate. Potrivit celor spuse de fosta amanta a lui Nicolae Guta, parintii lui Daniel Balaciu si fratele acestuia au fost audiati recent in dosar, iar ea crede ca acesta a fost motivul: stiau ca fostul arbitru de fotbal vrea sa isi ucida sotia.

„Soacra mea, socrul meu si cumnatul meu au fost audiati. Soacra mea, inainte cu o seara sa se intample totul, a fost la mine. Mie-mi este teama ca nu cumva ea sa fi pus totul la cale cu Daniel. Eu am dreptul sa cred ca a fost un plan de-al lor premeditat. Daca vreau eu sa cred ceva, nu poate sa vina nimeni sa-mi spuna sa cred altceva. Eu cred ca asa a fost.

Inainte cu o zi de nenorocire, a fost acasa si a stat toata ziua cu una dintre fetite. Eu am fost la biserica cu cealalta fetita, apoi am fost la o terasa si am stat pana la ora 22.00. Deja cand am ajuns acasa ea nu mai era la mine, plecase. Ca si cum nu voia sa vada in ce hal ajung”, a spus Dana Roba pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare