Vedete din Romania

#antonia #alex velea #nunta #nasi

Alex Velea nu se mai ascunde! A zis cand face nunta cu Antonia si cine o sa fie nasi

Chiar daca multa lume spune ca relatia lor a inceput ca fiind amanti, deoarece amandoi era casatoriti in momentul in care s-a aflat ca formau un cuplu, Antonia si Alex Velea nu au pus urechea la ce scoteau pe gura carcotasii.

Dupa aproximativ 10 ani de relatie si doi copii pe care ii au impreuna si dupa ce au divortat de fostii parteneri, se pare ca Antonia si Alex Velea se gandesc foarte serios la nunta.

Invitat in platoul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars, Alex Velea a oferit noi detalii despre evenimentul care se vrea a fi cel mai fericit din viata celor doi cantareti.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarasi sa ne concentram pe treaba asta, nu am apucat sa ne gasim o locatie misto. Nu stim nici pe cine o sa invitam, stim doar cine o sa fie nasii. Lucian de la Global si Bianca. Suntem prieteni de-o viata, ei sunt si casatoriti. Nu stiu si cu lista asta, avem foarte multi prieteni. Daca ar fi sa o facem asa intim, am face-o noi cu parintii, cu nasii si cu inca doua-trei familii. Mie mi-ar placea ca Antonia sa fie foarte relaxata si fericita, sa nu fie stresata”, a spus Alex Velea.

Cu doar cateva zile inainte de a aparea la Xtra Night Show, iubitul Antoniei a vorbit tot la Antena Stars, in cadrul unui interviu, despre acelasi subiect, afirmand ca, foarte probabil, nunta va avea loc in primavara.

„Sa va pregatiti banii de dat. Mai dureaza, la anul. Anul asta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie sa ne pregatim un pic. Da, acolo conteaza cel mai mult, la biserica. Probabil primavara o sa fie, ca sa nu aiba mesenii camasile asa fleasca”, a dezvaluit artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare