Vedete din Romania

#corina caciuc #reghe #sarcina

Corina Caciuc e insarcinata? Reactia lui Reghe cand a vazut ce a scris pe internet iubita lui

Pe 19 septembrie, chiar in ziua in care Laurentiu Reghecampf a facut 48 de ani si s-a implinit 1 an de la botezul lui Liam, baietelul pe care il are cu Corina Caciuc, actuala iubita a antrenorului a surprins pe toata lumea.

Corina Caciuc a postat pe pagina ei de Instagram, dar i-a dat tag si lui Laurentiu Reghecampf, o fotografie cu micutul Liam care avea in fata un tort. Insa ce a atras atentia a fost mesajul de pe tort si ce a scris iubita lui Reghe in dreptul fotografiei.

„1+1=4” era mesajul de pe tort, iar in dreptul fotografiei: „Happy Birthday to the most important man in the world to me! You are my hero and always will be, dad” („La multi ani celui mai important barbat din lume pentru mine. Esti eroul meu si mereu vei fi asa, tata”). In plus, era si un hashtag care i-a pus pe multi pe ganduri: #bigbrother („fratele mai mare”).

„Felicitari, sarcina usoara” si „Sa inteleg ca mai vine un bebe?” au fost doar cateva dintre comentariile pe care fanii le-au lasat in dreptul fotografiei, insa Corina Caciuc n-a oferit mai multe detalii.

La scurt timp dupa aparitia fotografiei pe Instagram, Laurentiu Reghecampf a comentat si el, insa, la fel ca si in cazul iubitei lui, nu a oferit prea multe detalii.

„Vă iubesc mult” a fost reactia lui Laurentiu Reghecampf cand a facut fotografia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului