Pentru ea

#zambest #implant dentar

Zambeste larg pentru toate reusitele tale cu ajutorul unui implant dentar de calitate!

Saltul impresionant pe care l-a facut implantologia in ultimele decenii ii uimeste in prezent pe pacientii care afla pentru prima data de noile tehnici si echipamente folosite in acest domeniu fascinant. Cazuri dintre cele mai complexe pot fi solutionate acum datorita tratamentelor inovative care dau sansa tuturor celor care se confrunta cu lipsa dintilor sa isi refaca dantura si sa zambeasca din nou larg si cu incredere.

 

Renumitul implant dentar reprezinta la ora actuala suma a peste 20 de ani de cercetare, timp in care a fost perfectionat sistematic pentru a oferi pacientilor cea mai buna solutie pentru inlocuirea dintilor cazuti sau extrasi. Daca ai tot amanat refacerea danturii din cauza fricii sau neincrederii, in anul 2023, fixeaza-ti ca obiectiv principal apelarea la tratamentele salvatoare care iti pot reda libertatea de a rade cu pofta, fara a mai fi stanjenit de aspectul inestetic!

Dupa cum poate stii deja, un implant dentar este un surub realizat din titan in combinatie cu alte aliaje si joaca rolul de radacina pentru noul dinte. Dispozitivul este 100% biocompatibil cu organismul uman, iar tratamentele care folosesc aceste elemente au o rata de succes de peste 97%.

Coroanele care se ataseaza pe aceste dispozitive au un aspect natural si refac perfect estetica noului dinte. In multe cazuri, pacientii constata cu surprindere ca lucrarea finala arata chiar mai bine decat dintele initial ce a cazut. Asadar, nu iti mai ramane decat sa te programezi pentru o consultatie si sa dai astfel startul planului de tratament cel mai potrivit pentru tine. Rezultatul obtinut va fi unul pentru care te vei felicita ca ai luat decizia de a te prezenta la medic.

Daca vrei sa optezi pentru o lucrare fixa, ai 2 solutii: cea clasica si cea de ultima generatie.

Tratamentul clasic

Tratamentul traditional consta in inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare arcada, urmata de perioada de osteointegrare in jur de 3-6 luni si apoi de atasarea lucrarii protetice. Aceasta solutie este mai putin costisitoare, insa va trebui sa parcurgi perioada de osteointegrare fara a avea coroanele atasate. Solutiile clasice cu implant dentar se folosesc pentru a inlocui unul sau mai multi dinti pierduti si pot reface chiar si intreaga arcada, atunci cand este cazul.

Tratamentul ultrarapid

Exista si o solutie de ultima generatie numita Fast and Fixed care presupune inserarea unui numar semnificativ mai mic de dispozitive, respectiv 6 in maxilar si 4 in mandibula, si care foloseste optim osul de insertie, eliminand manoperele aditionale de sinus lift sau aditie de os. Tratamentul cu implant dentar utrarapid are avantajul de a permite pacientului sa aiba o lucrare fixa provizorie imediat dupa inserarea dispozitivelor, scapand de stresul de a petrece perioada de osteointegrare fara dinti.

Sistemul este recomandat tuturor celor cu edentatie totala (adica lipsa tuturor dintilor) sau celor care au dintii grav afectati, fara nicio posibilitate de a mai fi salvati. "Dinti ficsi in 24 de ore!" Acesta este motto-ul sub care este cunoscut sistemul Fast and Fixed in lumea intreaga. Asadar, in doar o singura zi, te poti bucura de dinti ficsi, cu aspect natural si complet functionali pentru o masticatie normala.

Indiferent de situatia ta medicala, specialistii implantologi vor gasi cea mai buna solutie de tratament pentru tine. Programeaza-te pentru o consultatie si ofera-ti din nou sansa de a zambi larg, pentru toate reusitele tale, cu ajutorul unui implant dentar!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare