Pentru ea

#imbracaminte streetwear #moda primavara #primavara

Designerii ofera o noua abordare imbracamintii streetwear pentru aceasta primavara

Bazandu-se pe legaturile istorice cu hip-hop-ul, „Denim Progressed”, designerii ofera o noua abordare a imbracamintii streetwear, alaturi de o campanie inspirata de vibe-ul orasului New York. Tommy Hilfiger lanseaza cele mai noi modele de baggy jeans Tommy Jeans Denim Progresed si stiluri de strada pentru primavara 2023.

 

Tommy Hilfiger anunta lansarea urmatorului capitol din Denim Progressed, platforma Tommy Jeans prin care se incurajeaza denimul progresiv. Colectia isi pastreaza vii radacinile hip-hop si denimul ramane un element central in imbracamintea streetwear moderna care aduce in prim plan conceptul de baggy jeans.

Croielile largi, faimosul New York City si hip-hop-ul au fost intotdeauna relevante pentru istoria Tommy Jeans. Aceste conexiuni clasice sunt popularizate in colectia care imbina piese ale stilului de strada prin denimul progesiv. Abordarile surprinzatoare in design si proportiile baggy contemporane reprezinta o manifestare moderna a exprimarii de sine - in timp ce brand-ul continua sa promoveze ceea ce urmeaza.

Produsele cheie sunt blugii Aiden pentru barbati si pentru femei cei cu croiala Daisy. Blugii Aiden sunt oversized si cu tur lasat, in timp ce blugii Daisy sunt wideleg, cu talie joasa, oferind o nota actuala stilului prep din Tommy Jeans. Fie ca se regaseste in produse cu croiala baggy, emblematicii blugi cu straight leg, o fusta micro sau o jacheta bomber oversized, denimul este prezent intr-o gama mai larga de produse si continua sa joace un rol central in colectie, oferind consumatorilor instrumentele necesare pentru a se exprima pe deplin. In colectie se gasesc si jacheta windbreaker Chicago, tricouri indraznete cu dungi, pantaloni scurti si tricouri inspirate de skate si pulovere stralucitoare.

Campania se desfasoara in New York si surprinde esenta orasului: energie si indrazneala amestecate cu vibratia de pe strada. Surprinse printr-o lentila contemporana, articolele vestimentare sunt prezentate de localnici din New York, subliniind coliziunea stilului prep din anii’90 cu stilul hip-hop modern de astazi. Imaginile lui Nick van Tiem si videoclipul campaniei de Ben Fitzgerald sunt realizate pe terenuri de baschet, in parcuri de skate, spalatorii, apartamente si in fata magazinelor de proximitate – toate spatii specifice NYC-ului.


Colectia este disponibila pe tommy.com si in magazine Tommy Jeans din intreaga lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare