Pentru ea

# garderoba primavara #propuneri designeri #garderoba

Propunerile designerilor pentru pirmavara 2023. Ce sa nu-ti lipseasca din garderoba

Tommy Hilfiger prezinta campania Primavara 2023 Classics Reborn cu o noua colectie care reinventeaza modelele clasice prep din toate timpurile, cu o distributie de forte creatoare aflate in plina expansiune.

 

Campania reflecta spiritul Tommy Factory, care a definit colectia Toamna 2022 TOMMY HILFIGER, intrucat artisti de pe diferite scene din lumea modei, muzicii si divertismentului sunt reuniti. Printre talente se numara emblematica Georgia May, Aoki Lee Simmons, studenta Harvard si ambasadoare pentru generatia tanara, artista si modelul Kesewa Aboah, artistul multidisciplinar Kailand Morris, muzicianul Dylan Brosnan, pictorul Paris Brosnan si artistul Sean Koons.

Imaginile pentru Classics Reborn, realizate de Gregory Harris, prezinta modul in care colectia poate fi purtata intr-o maniera mai eleganta sau mai casual sau oriunde intre aceste ipostaze.

„Modelele clasice nu se demodeaza niciodata.”, a spus Tommy Hilfiger. „Aceasta colectie este despre o modernizare si reinterpretare a stilului prep, gasind noi modalitati de a pastra stilurile atemporale fresh. Reinventarea este o sursa constanta de entuziasm pentru mine.”

Camasa si rochia camasa tip Oxford reprezinta piese cheie renascute pentru o noua generatie. Alte piese vestimentare de primavara care nu necesita niciun efort pentru a fi integrate intr-un outfit sunt  blazer-ul si seturi chino, cu o monograma TH realizata prin executii Jacquard tonale, un pulover pop realizat prin modelul de tricotat numit fagure, o parka necaptusita si o camasa tip rugby. Nuante de verde lime se regasesc in produse cu gulere voluminoase tip crewneck si rochii elegante, in timp ce blazerele pentru barbati si femei estompeaza diferentele stilistice dintre tinutele de zi si cele de seara.

Colectia Primavara 2023 Classics Reborn va fi disponibila online, dar si in magazinele Tommy Hilfiger din intreaga lume si prin intermediul unor parteneri selectionati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare