Spiritualitate

#pacat postul pastelui #cel mai mare pacat #post

Pacatul cel mai mare pe care il fac oamenii in Postul Pastelui. Si tu il faci, fara sa stii

Stilul de viata al oamenilor din ziua de astazi, mereu pe "fuga" a dus la o realitate crunta: mancarea sanatoasa este o raritate. Tot mai des oamenii prefera sa se multumeasca cu un semi-preparat incalzit repede, o cafea sau niste apa si gata masa. Ei bine, acest lucru duce la oboseala permanenta sau stari de nervi. Astfel a aparut cuvantul detox. Crestinii asociaza cuvantul detox cu postul, perioada in care se hranesc mai sanatos.

 

In post credinciosii au sansa nu doar sa se hraneasca mai sanatos, dar si sa isi fortifice mintea si spiritul. Se abtin de la orice forma de pacat si contempleaza rolul lui Dumnezeu in viata lor.

Restrictiile de la mancarea de dulce reprezinta doar o parte din post (nu se consuma carne, lapte, oua, branza). Pe langa regulile cu privire la mancare, nuntile, botezurile sau altfel de petreceri sunt interzise in post. Prin aceasta interdictie, omul este incurajat sa tina si un post „sufletesc”, pe langa restrictiile alimentare.

Asadar, in Postul Pastelui, niciun fel de petrecere nu este permisa. Persoanele care sunt nascute in aceasta perioada ar fi bine sa mai astepte pana cand vor putea petrece. reprezinta un pacat urias sa faci petrecere de ziua ta in Postul Pastelui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea