Showbiz

#cupluri care si-au spus adio #final insula iubirii # insula iubirii

Sfarsitul sezonului 7 Insula Iubirii: ce cupluri si-au spus ADIO dupa terminarea emisiunii

 

Duminica, 27 august, s-a desfasurat momentul culminant al sezonului 7 al emisiunii "Insula Iubirii", adica deznodamantul povestilor de pe insula.

Seara de duminica ne-a dezvaluit ce cupluri au ramas impreuna si cum si-au schimbat vietile la sase luni de la incheierea filmarilor.

In cadrul ceremoniei finale a focului, Bogdan Cirlan a facut un pas important in relatia sa cu Claudia Florescu, cerandu-i acesteia sa-i fie sotie. Desi bruneta a acceptat propunerea, in decursul a trei luni de la finalizarea filmarilor, ea a decis sa puna capat relatiei lor.

Calatoria lor romantica s-a incheiat la scurt timp dupa ce emisiunea de la Antena 1 s-a incheiat. Claudia a explicat motivul alegerii sale, dezvaluind: „Dupa revenirea noastra in Romania a fost o perioada frumosa, o perioada cu ambitii, dupa care lucrurile s-au schimbat. La distanta de vreo 3 luni am decis sa ne despartim. Ii place sa traiasca in confortul lui si asta niciodata nu mi-a placut la el, ca nu a facut macar un pas mai mult decat putea”, a marturisit Claudia. Despartirea i-a adus numai suferinta lui Bogdan, care a resimtit profund aceasta ruptura.

In acelasi timp, Bianca Giurca si Marius Moise, desi nu mai formau un cuplu, au ales sa petreaca sarbatorile impreuna, evitand sa isi raneasca familiile. Dupa ce Bianca s-a mutat initial in Bucuresti, iar apoi a revenit la Marius cateva luni mai tarziu, lucrurile nu au mai functionat intre ei din cauza tensiunilor, ceea ce i-a condus la alegerea de a pune punct definitiv relatiei lor. Bianca Giurca a dezvaluit ca a mentinut legatura cu Alin si dupa incheierea emisiunii "Insula Iubirii", iar cei doi chiar s-au intalnit.

Pe de alta parte, Cristina Rancov si Iulian Clont au ramas impreuna, asa cum si-au propus si asa cum au simtit ca va fi. „Suntem bine, asa cum ne-ati lasat. Linistiti, fericiti, sanatosi. Am crescut in cele 21 de zile cat as fi crescut acasa in 5 ani”, a marturisit Cristina.

„E un plus participarea la emisiune, mai ales pentru Cristina. A intarit-o si a facut-o sa fie mai detasata de parerile oamenilor, de parerile negative. A prins mult mai multa incredere in ea”, a spus Iulian, potrivit a1.ro.

In ciuda plecarii separate de la "Insula Iubirii", Razvan Kovacs si Ema Oprisan au gasit calea impacarii la scurt timp. Ema Oprisan si-a dat seama ca nu poate trai fara partenerul sau si a decis sa ii ofere inca o sansa. Rezultatul a fost ca cei doi s-au impacat, iar povestea lor a evoluat intr-un mod surprinzator. Razvan Kovacs si Ema Oprisan au ales sa-si uneasca destinele prin casatorie, iar pentru acest moment semnificativ, au avut privilegiul sa aiba drept nasi pe Iulian Clont si Cristina Rancov. Mai mult, Ema si Razvan asteapta un copil impreuna si par mai fericiti ca niciodata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare