Showbiz

#clanul #sezon nou #serial

Cand incepe noul sezon Clanul. PRO TV a anuntat grila de toamna

PRO TV a dezvaluit grila pentru toamna anului 2023. Seriile TV asteptate precum Vocea Romaniei, Imperiul Leilor, Visuri la cheie si al treilea sezon al serialului romanesc "Clanul" vor fi difuzate in cadrul noii grile.

 

In sezonul 3 al serialului "Clanul", povestea continua cu noi rasturnari de situatie si intrigi captivante. Distributia va fi completata de noi fete cunoscute. Lansarea este programata pentru 11 septembrie, in fiecare luni, de la ora 20:30.

Serialul "GROAPA" dezvaluie o perspectiva realista si crunta asupra vietii mafiei, a relatiilor de familie, a problemelor si a povestilor de dragoste, pentru a permite telespectatorilor sa se bucure si sa inteleaga importanta familiei. Primul sezon incepe pe 16 septembrie, de la ora 20:00.

Noul show "Sariti de pe fix!" imbina distractia cu jocurile si provocarile, oferind un adevarat spectacol de umor. Lansarea va avea loc pe 14 septembrie, de la ora 21:30. Comediantii vor fi testati in diverse probe pentru a-si demonstra creativitatea si umorul.

"Love Island", un reality show care aduce impreuna 5 baieti si 5 fete in cautarea iubirii adevarate, va incepe in curand si va fi difuzat zilnic, aproape de miezul noptii.

Serialul popular "Las Fierbinti" revine cu noi episoade, oferind doze triple de comedie in fiecare marti, miercuri si joi, de la ora 20:30.

In sezonul nou al "Imperiul Leilor", liderii de afaceri din Romania cauta antreprenori talentati pentru a le oferi oportunitati reale. Lansarea este programata pentru 19 septembrie, de la ora 21:30.

"Visuri la cheie" aduce speranta si emotie in caminurile oamenilor pentru al zecelea sezon, incepand cu 13 septembrie, de la ora 21:30.

Cu cel de-al 11-lea sezon al "Vocea Romaniei", telespectatorii vor trai din nou emotia muzicii si competitiei alaturi de antrenori si concurenti, in fiecare vineri, de la 8 septembrie, de la ora 20:30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare