Showbiz

#Daniel Pavel #Survivor romania #sezonul 5

Daniel Pavel, dezvaluiri despre Survivor Romania. Cand incepe sezonul 5

Daniel Pavel, gazda show-ului Survivor de la PRO TV, a dezvaluit anticipat data de start a filmarilor pentru acest mult asteptat sezon.

Intr-un interviu acordat pentru Fanatik, Daniel Pavel a dezvlauit cand vor demara filmarile pentru cel de-al 5-lea sezon al „Survivor Romania”.

Cu inceputul lunii ianuarie, prezentatorul va pleca spre Republica Dominicana, insotit de partenera sa de viata, Ana. „Pentru noi, vara incepe in ianuarie, pentru ca suntem cu proiectul Survivor, cu sezonul. Ne-am putut bucura de cateva zile impreuna cu Ana. Am fost plecati, am reusit sa conducem o zi si o noapte pana in destinatia unde am ajuns, dus, 25 de ore intors. Chiar ne-am odihnit (n. red.: cei doi au avut o escapada in Franta in luna august)”, a dezvaluit Daniel Pavel pentru sursa mentionata anterior.

Iubita prezentatorului nu exclude ca pe viitor sa lucreze si ea in televiziune. M-am gandit mai de mult sa intru in televiziune cand am facut actoria. Pe langa asta, profesia mea de baza e cea de avocat. Cu asta ma ocup, pe langa managementul si o parte din PR-ul lui Daniel. Mi-ar placea, daca ar veni o propunere, as evalua-o. Mi-ar placea sa prezint ceva ce nu e intr-un studio, probabil un reality-show, dar nu in stilul Survivor, ceva mai feminin, mai pe emotie, pe lifestyle. Nu ca la Survivor n-ar fi emotie.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare