Showbiz

#vocea romaniei #horia brenciu #antrenor

Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei. Cu cine isi va imparti scaunul de antrenor

In decursul a 10 sezoane, scena de la Vocea Romaniei a oferit telespectatorilor momente de vibratie si emotii intense! Concurentii si antrenorii au trait cele mai puternice sentimente in acest spatiu, unde vocile au prins viata.

Povestea continua sa se desfasoare, odata cu debutul sezonului 11, care aduce noi strategii si schimbari: Horia Brenciu si Theo Rose intr-un scaun dublu de antrenori.

Dupa o absenta din juriu care a durat din sezonul 9, Horia Brenciu revine in lumina reflectoarelor intr-un moment potrivit. Aceasta revenire are loc in contextul in care Denis de la The Motans, unul dintre juratii sezonului anului trecut, a anuntat ca se retrage. "Nu voi mai putea continua in rolul de antrenor la Vocea Romaniei", a marturisit el cu aproximativ o luna in urma. Astfel, scena emisiunii aduce o noua dinamica prin intoarcerea lui Horia Brenciu si deschide usa pentru o schimbare interesanta in echipa de jurati.

„Sezonul 11 Vocea Romaniei ne gaseste altfel pe toti. Pe mine ma gaseste tanara mamica, insotita de un tanar domn cu experienta multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a asteptat sa revina in echipa: Horia Brenciu. Ma leaga multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult in mine si l-am sunat adesea pentru cate un sfat sau o parere sincera. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai ramane sa vedem cum ne potrivim in alegeri. E o combinatie care speram sa ne ofere toata libertatea si inspiratia in creatie pentru acest sezon”, a spus Theo Rose.

„Pentru mine, o invitatie la Vocea Romaniei ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 editii, din care am castigat 2. Chiar mi-era dor sa traiesc la maxim fiecare apasare de buton si intoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci… Cand am aflat ca voi fi pe acelasi scaun cu Teodora, m-am bucurat si mai tare. Dupa un podcast cu ea, anul trecut, la „LUCRURI SIMPLE” si dupa colaborarea pe piesa „DACA AI STI”, Vocea Romaniei, alaturi de Theo e o continuare absolut fireasca!”, a spus Horia Brenciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare