Showbiz

#theo rose #vocea romaniei #primele imagini #horia brenciu #filmari

Horia Brenciu si Theo Rose, primele imagini de la Vocea Romaniei! Cum s-au fotografiat cei doi

A inceput filmarea celui mai asteptat show de talente din aceasta toamna, in care doar talentul este cel care conteaza: Vocea Romaniei! Antrenorii se afla in platouri aproape zilnic, dornici sa descopere noi tineri talentati care sa devina urmatorii idoli ai noii generatii.

Cel de-al 11-lea sezon al Vocea Romaniei a dat startul la filmari, iar antrenorii, Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes si Tudor Chirila, sunt deja pregatiti sa asculte voci care vor incanta scena si vor transmite emotie dincolo de ecrane.

Cu entuziasm, Theo Rose si Horia Brenciu au distribuit primele imagini de la filmari inainte ca emisiunea sa fie difuzata la PRO T. Cei doi artisti au legat o stransa prietenie in mediul profesional, demonstrand ca se ghideaza dupa aceleasi valori si principii.

 

 

Un videoclip postat de Horia Brenciu pe Instagram a surprins momentul in care Theo Rose purta un costum roz, evidentindu-i silueta de invidiat. In gluma, Horia a comparat-o cu o papusa Barbie, alcatuind duo-ul "Barbie si Ken" in aceasta noua productie autohtona.

In ziua de marti, 25 iulie 2023, Horia Brenciu a publicat un alt videoclip cu colega sa de scaun, multumind partenerilor pentru sprijinul acordat in timp ce ei filmeaza pentru rundele "blind" ale Vocea Romaniei. Cu sustinerea lor, antrenorii pot fi increzatori si pot lupta pentru cele mai bune voci, deoarece acasa, iubitul Teodorei si sotia lui Horia au grija de copiii lor. Un gest frumos si plin de recunostinta din partea celor doi!

„Cand filmam, suntem increzatori si avem mereu puterea sa zambim si sa ne luptam pentru cele mai bune voci, pentru ca acasa, iubitul Teodorei si sotia mea au grija de copiii nostri! Le multumim si ii iubim!”, a spus Horia Brenciu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare