Showbiz

#robert turcescu #gwyneth paltrow #showbiz #adrian enache #vedete despartire

Despartiti, dar impreuna! Ce cupluri celebre au continuat sa pastreze aparentele dupa separare

Par sa aiba o relatie perfecta, dar in realitate nu este nicidecum asa! Relatiile tumultoase ale vedetelor noastre ies la iveala rand pe rand, asta desi cuplurile celebre fac tot posibilul sa tina departe de ochii critici ai publicului amanuntele care le-ar afecta imaginea. Iata cateva vedete care s-au straduit sa pastreze aparentele unei relatii decente.

1. Oana Sarbu si Robert Turcescu



Oana Sarbu si Robert Turcescu au anuntat saptamana trecuta ca au pus capat unei relatii ce dura de mai bine de 10 ani. Desi jurnalistul a marturisit ca despartirea a avut loc in urma cu o jumatate de an, se pare ca lucrurile intre cei doi nu mai mergeau inca de acum trei ani. Potrivit unei surse apropiate cuplului, Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit inca din 2011, insa au decis, de dragul fiului lor adoptiv, sa pastreze aparentele si sa se afiseze impreuna, ca o familie fericita. Intr-un interviu acordat anul trecut jurnalistilor de la Libertatea, Oana a lasat subtil de inteles ca relatia ei cu Robert scartaie. "Sunt momente cand ma gandesc ca ne vom desparti. In opt ani, de cand suntem impreuna, am trecut printr-un miliard de lucruri", declara Oana Sarbu.

CITESTE SI:

5 vedete care au calcat stramb

 

Depresia de primavara: de unde vine si cum scapam de ea

 


2. Adrian si Corina Enache



Vreme de 14 ani, cantaretul Adrian Enache si-a impartit viata intre sotie, Corina, si amanta, Iuliana Marciuc. Desi era deja binecunoscuta relatia dintre artist si omul de televiziune, Adrian nu indraznea sa iasa public si sa isi recunoasca slabiciunea pentru Iuliana. De dragul fetei pe care o are impreuna cu prima sotie, a continuat sa pastreze aparentele pentru ca imaginea sa publica sa nu aiba de suferit. A divortat insa in urma cu patru ani si s-a casatorit cu Iuliana Marciuc, dar nici acum cei doi nu sunt un cuplu de invidiat.

"El 80% din timp sta la mine. Dupa divort nu si-a luat inca lucrurile de acasa", declara in urma cu doua luni fosta sa sotie.

3. Gwyneth Paltrow si Chris Martin

 

 




Actrita Gwyneth Paltrow si sotul ei, cantaretul Chris Martin, care au anuntat saptamana trecuta ca s-au despartit, se afla zilele acestea intr-o vacanta pe o insula privata din Bahamas, impreuna cu cei doi copii ai lor.

"Amandoi pareau fericiti si calmi, a declarat pentru MailOnline o sursa care i-a vazut imbarcandu-se la bordul unui avion privat. Gurile rele spun ca fie este vorba despre o tentativa de impacare, fie cei doi au ales aceasta vacanta pentru a le comunica micutilor lor decizia de a se desparti.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare