Showbiz

#robert turcescu #oana sarbu #showbiz # relatie oana sarbu # despartire oana sarbu

Oana Sarbu - portret neromantat al relatiei cu Robert Turcescu

Vestea ca Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit a socat o tara intreaga, mai ales ca nimic nu lasa se se intrevada un sfarsit al relatiei dintre cei doi. Si pentru ca in ultima saptamana s-au facut fel de fel de speculatii, Oana a decis sa faca public motivul despartirii: "O relatie presupune o investitie si o munca de zi cu zi".

Secrete

10 ani! Atat au format un cuplu cantareata Oana Sarbu si realizatorul TV Robert Turcescu. In urma cu o saptamana, cei doi au confirmat zvonurile care circulau deja de cateva luni potrivit carora cei doi s-au despartit. Daca Robert a decis sa nu faca de atunci niciun fel de comentariu legat de aceasta decizie personala, Oana in schimb a dat un interviu revistei Ok! in care a oferit cateva lamuriri.

Artista sustine ca, inca din 2009, dupa ce au infiat un baietel de numai cateva luni, relatia ei cu Robert a inceput sa se schimbe. De cand a devenit mama, prioritatile ei s-au schimbat si a avut pretentia ca si partenerul sau de viata sa vada lucrurile in acelasi mod. Insa nu a gasit la Robert aceeasi disponibilitate.

CITESTE SI: 7 secrete de seductie de la bunica 

Coafura perfecta, in functie de zodie
 

Robert, o fire prea boema?

"Cand apare un copil, toate lucrurile se schimba. O relatie presupune o investitie si o munca de zi cu zi, pe care nu esti intotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu sa tot stai sa construiesti", a declarat Oana pentru OK! Magazine. Ea a dat de inteles ca relatia cu Robert Turcescu ajunsese sa ii faca mai mult rau decat bine.

"Mi-am propus sa nu mai repet experientele care m-au marcat negativ. N-as mai merge pana intr-atat incat sa ma las pe mine deoparte, sa-i fac bine doar celuilalt. Incerc sa inteleg ce mi se intampla si sa raportez totul la mine, nu la relatii. Aici e zona in care-mi caut echilibrul", a mai spus cantareata.

3 ani de fatada

Micutul Alex este principala ei preocupare si face tot posibilul ca sa ii fie si nici unul nici altul sa nu simta lipsa lui Robert din vietile lor. Oana Sarbu si Robert Turcescu nu mai formeaza un cuplu inca de anul trecut. Cu toate astea, se pare ca lucrurile intre cei doi nu mai mergeau inca de acum trei ani. Potrivit unei surse apropiate cuplului, Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit inca din 2011, insa au decis, de dragul fiului lor adoptiv, sa pastreze aparentele si sa se afiseze impreuna, ca o familie fericita.

CITESTE SI: 3 vedete-model care au calcat stramb 

Foto: cugetliber.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului