Showbiz

#plecare #pro tv #antena 1 #emisiune #vedeta

A plecat de la PRO TV si s-a intors la Antena 1. Cine e vedeta care va prezenta „Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a?”

Pe 20 noiembrie 2023, Antena 1 aduce in fata telespectatorilor o noua emisiune, „Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a?”, care va fi prezentata de o vedeta care a jucat in „Vlad”, la PRO TV, si care inainte a fost jurat la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Difuzata de luni pana vineri, de la ora 18.00, emisiunea este un quiz show savuros, care le va da sansa adultilor sa-si testeze cunostintele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a, dar si sa castige sume considerabile.

Intors la Antena 1, de la PRO TV, prezentator al emisiunii va fi Andrei Aradits.

„Propunerea de a prezenta quiz show-ul «Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a?» a venit in mod neasteptat. Ma aflu pentru prima oara in postura de prezentator si, aparent, de cand port ochelari, par destept si asta ajuta sa ma asortez cu titlul emisiunii. E o emisiune simpatica de divertisment, fara a fi neaparat facila. Si datorita copiilor putem sa pastram un umor curat. Pustii sunt foarte simpatici. Sunt fermecatori si inteligenti, fix la varsta perfecta, inainte de «diabolica» pubertate. Cand ma raportez la fii-miu, Eric, cumva in capul meu e tot la 10-12 ani. Echipa de productie e faina. Sunt entuziasti si sunt oameni. Iar asta e o trasatura mai rar intalnita in televiziune. Sper din tot sufletul sa rada si cei de acasa alaturi de noi, pentru ca la noi, pe platou, chiar e o atmosfera tare faina”, a spus Andrei Aradits.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare