Showbiz

# iUmor #antena 1 #emisiune

Decizia luata de Antena 1 in privinta „iUmor”. Ce se intampla cu show-ul celebru

Ani de zile, Antena 1 a difuzat aproape in fiecare saptamana „iUmor”, chiar daca show-ul a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului.

Fie ca vorbim despre editii cu Mihai Bendeac, Delia si Cheloo la masa juriului sau despre editii cu Bordea, Cortea, Delia si Cheloo, emisiunea s-a vazut constant la Antena 1.

Insa, de cand juriul este format din Bordea, Natanticu, Delia si Cheloo, emisiunea pare ca nu ar mai avea aceeasi priza la public. Acum avem la „iUmor” si alti prezentatori, in loc de Dan Badea si Serban Copot: pe Emi si Cuza de la Noaptea Tarziu. Iar incepand cu 21 octombrie 2023, celebrul show nu s-a mai vazut la Antena 1.

Si, daca pana acum trustul Intact nu oferise niciun detaliu referitor la disparitia emisiunii, care fusese inlocuita cu „America Express”, iata ca acum a venit un anunt oficial.

Pe pagina de Instagram a celor de la „iUmor”, Antena 1 a anuntat ca show-ul revine la TV pe 11 noiembrie 2023. Astfel, fanii inratiti ai emisiunii nu trebuie sa-si faca griji ca show-ul a disparut definitiv din grila de programe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului