Showbiz

#America Express #echipe #castigatori

S-a aflat cine a castigat America Express? Informatii inedite aparute in mediul online

Anul acesta, Antena 1 facut ceva nemaiintalnit pana in prezent: nu doar ca a schimbat numele emisiunii „Asia Express” in „America Express”, dar a si difuzat doua sezoane in acelasi an calendaristic: Drumul Aurului, in primavara, si Drumul Soarelui, in toamna.

Asa cum era de asteptat, emisiunea este lider incontestabil de audienta, asa cum a fost mereu, iar vedetele care se dueleaza pentru marele premiu fac deliciul publicului aproape seara de seara.

Chiar daca suntem abia la inceputul celebrului show de la Antena 1, iata ca presa tabloida ar fi aflat deja cine a castigat competitia.

Potrivit informatiilor care au aparut pana acum in mediul online si care au fost preluate de Cancan, se pare ca Aris si Alexia Eram, copiii Andreei Esca de la PRO TV, au ajuns pana in marea finala a emisiunii de la Antena 1. Insa nu au pus mana pe marele premiu, ci au terminat pe locul al doilea.

Cine ar fi castigat, totusi, „America Express” 2023, ediția de toamnă? Ei bine, sursa citată mai sus afirmă că pe marele premiu ar fi pus mâna Laura Giurcanu și Sânziana Negru, concurente care au arătat deja cât de pricepute sunt în show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului