Poze rasturnare ambulanta

Iata cele mai relevante poze despre rasturnare ambulanta de pe acasa.ro

Cele mai citite despre rasturnare ambulanta

De ce ne curge sange din nas?

Sangerarile nazale sau epistaxisul sunt scurgeri de sange ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. In general, pot sa apara la persoanele care prezinta simptomele r

Avantajele utilizarii unui gratar electric

Din punct de vedere medical, carnea preparata pe gratar este cea mai sanatoasa varianta in alimentatie, mult mai sanatoasa decat carnea prajita sau fiarta. Daca in

Cele mai noi despre rasturnare ambulanta

Incident la Semimaratonul Bucuresti. Un alergator a intrat in stop cardiorespirator

Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul Semimaratonului Bucuresti, informeaza ca in cadrul evenimentului de astazi (nr. – editia de duminica, 8 mai), un alergator a intrat in stop cardiorespirator. Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov, care asigura asistenta medicala de urgenta, a intervenit pentru salvarea vietii acestuia. Pacientul a fost transportat la cel mai apropiat spital de urgenta din Capitala si supus investigatiilor de specialitate.

Caz socant in Botosani! Un elev si-a dat foc in timpul orelor de curs

Un caz socant a avut loc in Botosani sub ochii ingroziti ai elevilor si profesorilor. Un elev de 17 ani si-a dat foc si a ajuns in stare grava la spital.

Ioana Nastase, primele declaratii dupa ce a renuntat la divort

De-a lungul timpului, Ioana si Ilie Nastase s-au despartit si impacat de mai multe ori, de fiecare data neintelegerile dintre ei ajungand in presa.