Social

#rasturnare ambulanta #ambulanta #accident rutier

Accident rutier grav! O ambulanta s-a rasturnat

Un accident rutier grav s-a produs in aceasta dimineata in Timisoara. Un sofer care a traversat intersectia fara sa se asigure si sa acorde prioritate a lovit din plin o ambulanta. In urma impactului ambulanta s-a rasturnat.

Potrivit politistilor, ambulanta a patruns in intersectie cu semnalele acustice si luminoase pornite. Un sofer care conducea un autoturism Renault a pornit la culoarea verde a semaforului, fara sa observe ambulanta.

Potrivit mediafax.ro, soferul autoturismului le-a declarat politistilor ca nu a vazut ambulanta deoarece în dreptul sau, pe partea stanga, se afla un camion.

In urma impactului ambulanta s-a rasturnat, acrosand un biciclist. Acesta a fost ranit usor si a fost transferat la Spitalul Judetean din Timisoara. In accident a fost ranita si asistenta de pe ambulanta, insa nu se afla in tare grava. In prezent asistenta se afla internata la Spitalul Judetean din Timisoara, potrivit mediafax.ro.

Politia a deschis o ancheta, urmand a se stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea