Social

#ambulanta lovita de tren #accident ingrozitor #ambulanta #accident

Accident ingrozitor! Ambulanta, lovita de un tren cu pasageri!

Un accident ingrozitor a avut loc in aceasta dimineata. O ambulanta a fost lovita din plin de un tren de pasageri. Accidentul s-a produs pe raza localitatii Cavaran.

 

Este vorba despre o ambulanta privata de transport dializa. Aceasta a fost lovita din plin de un tren de calatori care circula pe ruta Timisoara – Caransebes. In momentul impactului, in tren se aflau 20 de calatori.

Din fericire, in ambulanta nu se aflau pacienti, iar soferul a scapat ca prin urechile acului.

La locul accidentului s-au deplasat de urgenta doua echipaje de pompieri militari cu o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de stingere si un echipaj SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes, o ambulanta SAJ si un echipaj IPJ, potrivit realitatea.net.

Soferul ambulantei a fost evaluat de personalul SAJ sosit la fata locului. Acesta a refuzat transportul la spital. Pasagerii aflati in tren la momentul producerii accidentului au fost evaluati de echipajul SMURD, insa nu au avut nevoie de ingrijiri speciale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea