Social

#revoltator #asteptare ambulanta #ambulanta #pacient

Romania: pacient care locuieste langa spital, a asteptat ambulanta 24 de ore!

Se intampla in Romania, in 2021! Un pacient care locuieste gard in gard cu spitalul a asteptat ambulanta timp de 24 de ore.

 

Pacientul era izolat in casa pentru ca avea Covid si, potrivit legii, nu are voie sa paraseasca locuinta. Acesta a inceput sa prezinte simptome destul de grave, specifice bolii si a apelat la serviciul de ambulanta pentru a putea fi preluat.

Situatia este revoltatoare deoarece locuinta acestuia se afla chiar langa spital. Cu toate acestea, din motive legale, nu putea parasi locuinta. Mai mult, si cei de la dispecerat, i-au spus sa astepte acasa ambulanta. Aceasta a venit insa dupa 24 de ore, timp in care se putea intampla o tragedie.

Explicatia autoritatilor este halucinanta. Acestea au precizat ca s-a intervenit in cel mai scurt timp posibil, dar atat s-a putut cu resursele umane aflate la dispozitie, potrivit realitatea.net. 

Barbatul a intrat in carantina la domiciliu dupa ce sotia acestuia a fost depistata cu Covid. Sotul acesteia a inceput sa se simta rau, avand simptome specidice, insa nicio ambulanta nu a venit sa-I recolteze proble avand in vedere ca se simtea rau. Mai mult, cand au sunat la ambulanta au asteptat 24 de ore pentru ca aceasta sa ajunga la barbat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea