Prieteni

#vin #cozonac #cadouri business #cadouri #cos craciun #cadou #cos-cadou

Cosurile-cadou, darul perfect pentru partenerii de afaceri

In plin sezon de sarbatoare, companiile se inghesuie sa trimita felicitari si mici atentii partenerilor de afaceri. Printre cele mai cautate solutii se numara cosurile- cadou , special concepute pentru Craciun. Incarcate de bunatati, acestea pot constitui un dar de efect si pentru rude, prieteni sau persoana iubita. Trebuie doar sa alegi ingredientele preferate si firmele de profil vor pune la cale un cadou special.

Iata cateva dintre cele mai interesante oferte care sunt livrate atat in Bucuresti, cat si in tara. Acestea variaza, atat ca pret, dar si ca specific. In functie de profilul firmei sau de destinatar, poti opta pentru variantele traditionale, compuse din produse romanesti, un cos mixt sau un cadou de lux.

Cosuri pentru toate gusturile

Cadou “Craciun implinit”

Daca nu stii exact care sunt preferintele persoanei careia te adresezi sau profilul firmei respective, atunci poti alege varianta clasica, formata din cozonac, dulciuri si o sticla de vin. Chiar daca alegi simplitatea, opteaza pentru un ambalaj placut, de sarbatoare.

Cosul din imagine contine o sticla de vin pe la alegere, in functie de preferinte (Cabernet Sauvignon/ Merlot/ Pinot Noir Prahova Valley Reserve), un cozonac Bauli, napolitane Loaker. Pentru a completa atmosfera de sarbatoare, pachetul include si o lumanare decorativa parfumata, care este disponibila in diferite culori. Ambalat de sarbatoare, cosul de Craciun poate fi achizitionat online, la pretul de 250 lei.
Cadou pentru Craciun

Alternativa unui cos de cadou ar putea fi aceasta cutie. Decorata de sarbatoare cu o fundita organza, cutia-cadou cuprinde elemente-simbol ale Craciunului: vinul si dulciurile.

Accesibil ca pret, in pachetul oferit se regasesc o sticla de vin spumant alb demisec Cricova, ciocolata neagra umpluta cu marzipan si online, pentru suma de 60 lei.

Special pentru gurmanzi – Cos-cadou gourmet

Daca vrei sa iesi un pic din ofertele traditionale si te adresezi unei persoane cunoascatoare de gusturi fine, atunci poti opta pentru un cos Gourmet. Menit parca sa rasfete simturile, acest dar vine cu mancaruri care de care mai rafinate: branza Camembert sau Danish Blue Cheese, branza Select Brie, pate de ficat de rata sau specialitate din ficat, masline umplute, midii in ulei, caracatita sau calamar in ulei, file de somon, cafea Davidoff, fursecuri si vin romanesc din cramele Prahova. Toate acestea sunt ambalate intr-un cos cu maner, impodobit cu crengute de brad.

Cosul poate fi comandat online, dar trebuie sa iti inregistrezi cererea cu aproximativ 14 zile inainte. Il poti achizitiona contra sumei de 190 lei.

Cos “Festiv”

Cosul Festiv este incarcat cu dulciuri si cuprinde atat produse de consum, cat si mici decoratiuni de Craciun . In componenta sa intra pralinele cu coniac sau whisky Laroshell, ciocolata Dinner Mints sau Orange Mints, ciocolata Lindt Excellence, fursecuri, drops Cavendish aranjate intr-o cutie de metal si o sticla de vin spumant Dienhard sau Millenium Cramele Prahova.

Toate acestea sunt completate de o decoratiune de Craciun si o lumanare figurina. Cosul se distribuie ornat in “haine” de sarbatoare. Il poti comanda online la pretul de 98 lei.

Cosuri cu specific romanesc

Cos-cadou “Spiritul Sarbatorilor”

Daca ai nevoie de un cadou 100% romanesc, atunci poti opta pentru preparate romanesti sau chiar cosmetice autohtone. Poate fi un cadou ideal daca te adresezi unor persoane de nationalitate straina sau profilul firmei tale este unul cu specific romanesc.

Din cosul “Spiritul Sarbatorilor” nu lipseste cozonacul si vinul. Acestora le sunt alaturate biscuiti Vals cu cacao, fursecuri spritate cu cacao sau cu rahat si rulada 7 Days. In componenta cadoului mai intra fructele uscate, un mar proaspat si o papusa Mos Craciun in miniatura. Cosul poate fi achizitionat online, la pretul de 120 lei.

Cos “Business”

Cosul Business are in componenta sa obiecte traditionale lucrate manual. Produsele sunt reunite din toate colturile tarii: stergare, portelan din Sighisoara, mesaje lucrate pe sfoara de canepa. Pe langa acestea, turta dulce si vinul Murfatlar vin sa completeze atmosfera de sarbatori cu specific romanesc.

Special pentru partenerii de afaceri straini, cosul Business contine si un CD multimedia cu poze din Romania impartite pe capitole: Evul Mediu, Satul, cetati, Manastiri, Munti, Rezervatii, Flora, Sport. Cadoul este insotit de un mesaj personalizat cu aspect rustic, legat de sticla de vin cu fir de canepa. Cosul-cadou poate fi comandat online, la pretul de 170 lei.

lux

Ciocolata si muzica – Chocolate and Music Gift Basket

Pentru cei care sunt foarte precocupati atat de designul darurilor, dar si de componenta acestora, cosul “Chocolate and Music Gift Basket” ii invita parca sa ia parte la magia sarbatorilor.

Armonizandu-se atat prin compozitie, cat si prin culoare, cosul-cadou aduce ca noutate o masinuta muzicala Lambert Jubi Music Tin, plina cu ciocolata elvetiana. Acesteia ii sunt alaturate pralinele Lindt, turta dulce cu scortisoara si ciocolata, ingerasi, Mos Craciuni si reni in miniatura, toate de la Lindt.

Ai posibilitatea de a personaliza cadoul printr-o felicitare sau alte produse alese de tine. Cosul este disponibil online, la pretul de 300 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii