Plante de apartament

# plante creepy #suculente #plante suculente #halloween #flori #plante de apartament

Plante suculente care dau un aspect creepy casei tale in aceasta toamna

Plantele suculente sunt preferate de multa lume, pentru ca infrumuseteaza orice spatiu, se intretin usor si se mentin verzi tot timpul anului. Exista insa si plante suculente care arata infricosator si reusesc sa dea un aspect creepy in orice casa isi fac loc. Dar pentru ca toamna, multa lume se pregateste de Halloween, astfel de plante suculente care arata ciudat pot fi exact ceea ce cauti pentru a pregati casa pentru aceasta sarbatoare. Plantele suculente negre fac senzatie pe Instagram si nu sunt putini cei care au ajuns sa le adore si sa caute cat mai multe specii de acest fel.

Aceste plante cu frunze inchise la culoare se vor asorta perfect cu dovlecii sculptati si pregatiti pentru Halloween. Iata cateva dintre aceste plante suculente de culoare neagra.

Black Prince – Printul Negru

Black Prince este o planta suculenta care produce rozete de frunze groase, care sunt de fapt de culoare violet inchis, dar care par negre. Black Prince este o planta relativa mica, care poate atinge 15 centimetri si 20 de centimetri in latime. Aceasta specie de planta suculenta creste foarte bine in interior si va arata frumos pe masuta de cafea din living, dar si ca piesa centrala in aranjamentul floral pe care il faci pentru Halloween.

Black Knight – Cavalerul Negru

Black Knight seamana cu o adevarat vrajitoare. Planta are rozete cu frunze groase, curbate, ascutite care seamana cu ghearele unui monstru. Frunzele tinere au culoarea verde deschis, dar pe masura ce cresc devin inchise la culoare, facand ca aceasta specie de plante sa atraga toate privirile.

Black Rose – Trandafirul Negru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alluring #blacksucculent #aeonium

O postare distribuită de Tina🌻Ballesteros (@docris501) pe

O alta planta suculenta cu frunze inchise la culoare este Black Rose. Planta care poate atinge inaltimea de un metru, formeaza in varf rozeste cu frunze in forma unor palete care pot atinge si 20 de centimetri in latime. Frunzele carnoase sunt inchise la culoare, violet inchis spre negru.

In cazul in care iti doresti in colectia ta de plante suculente si astfel de exemplare, tine cont ca nici acestea nu sunt rezistente la inghet si la temperaturi scazute, de aceea va trebui sa le tii in interior in sezonul rece. Asigura-te ca plantele sunt in ghivece care ofera o buna drenare a apei si asigura-le un amestec de pamant special pentru plante suculente. Cand planta este tanara are nevoie sa fie bine udata, pe masura ce creste va avea nevoie de apa o data pe saptamana. Pune ghiveciul cu plante suculente langa o fereastra, de preferat orientata spre sud sau spre vest si ai grija ca temperatura din camera sa se mentina in jur de 18-19 grade Celsius.

Sursa foto: worldofsucculents.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului