Plante de apartament

#plante aducatoare de noroc #plante ghiveci #plante de apartament

Motivul pentru care trebuie sa cresti aceaste plante in ghiveci. Tine mereu o frunza in buzunar pentru a alunga spiritele rele

Plantele au fost folosite din vremuri stravechi pe post de talismane norocoase, nu doar in medicina. Despre unele plante se spune ca alunga ghinionul din casa si atrag, in schimb, norocul si bogatia.

Prin urmare este important sa cresti aceste plante in casa si sa poti cu tine, oricand, o frunza a acestora care sa iti poarte noroc oriunde ai merge.  

In plus, pe unele dintre acestea le vei putea folosi si pe post de condimente proaspete in retele favorite. Iata care sunt plantele aducatoare de noroc care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa.

Oregano

Oregano este un condiment celebru, dar si un antibiotic natural. Stiai insa ca aceasta plante este asociata cu fericirea, pacea, iubirea si armonia, iar traditia populara spune ca este aducator de bani? Tot despre aceasta planta se spune ca alunga spiritele si energiile rele. 

Trifoi

Nu exista persoana care sa nu stie ca trifoiul, in special cel cu patru foi, este aducator de noroc. Stiai insa ca il poti creste in ghiveci? Prin urmare este foarte usor sa tii norocul de partea ta. Acesta reprezinta speranta pentru o viata mai buna si pentru implinirea viselor si dorintelor.

Busuioc

Busuiocul este un alt condiment apreciat de intreaga lume. Se spune ca acesta aduce pacea si armonia in familie, dar si ca te protejeaza de ghinion si necazuri.

Rozmarin

Pe langa faptul ca este o planta apreciata in arta culinara, rozmarinul poate fi crescut usor in ghiveci. Tinandu-l in care acesta este aducator de noroc. Pe vremuri, rozmarinul era folosit in ritualuri pentru iubire, fericire si prosperitate. Exista credinta ca un ghiveci cu rozmarin adus in casa o sa alunge ghinionul si o sa aduca pace si armonie.  

Prin urmare, tine aceste plante in casa si vei avea parte de mai mult noroc, pace si aronie in locuinta ta. Poarta-le cu tine oriunde ai merge. Este suficient sa iti creezi un talisman norocos cu cate o frunza a acestor plante si vei avea parte de noroc si prosperitate oriunde ai merge.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare