Plante de apartament

#trandafiri criogenati #ocazii speciale #trandafiri

Eternii trandafiri criogenati sunt cadoul ideal pentru orice ocazie! Cum ii alegi?

Urmeaza o aniversare, un eveniment special sau doresti sa surprinzi pe cineva fara un motiv anume? Un dar care va reaminti mereu gestul tau va fi cu siguranta apreciat. Mentinandu-si acelasi aspect care te-a incantat de cand l-ai ales prima oara, trandafirul criogenat surprinde intotdeauna. Longevitatea si infatisarea ii sunt secretele!

 

Clasicele buchete de flori aduc de fiecare data zambetul celui care le primeste. Insa, acestea se ofilesc destul de repede. Oricat de frumos ar fi gestul, totusi un cadou care nu isi schimba aspectul poate uimi cu adevarat. Gata cu teama ca buchetul se va ofili inainte de a ajunge sa il oferi!

De ce ai alege un buchet de trandafiri criogenati sau doar unul singur in cupola? Sigur stii ca trandafirii sunt printre favoritele doamnelor si domnisoarelor. Si nu e de mirare deoarece trandafirii reprezinta iubirea. Intensifica-ti aprecierea prin longevitatea cadoului oferit. Trandafirul criogenat reprezinta un cadou sofisticat, ideal pentru o persoana importanta din viata ta.

Avantajele trandafirilor criogenati

Unul dintre cele mai mari avantaje ale trandafirului criogenat este ca nu are nevoie de ingrijire speciala. Florile proaspete se ofilesc rapid daca nu iei masuri de precautie. Trebuie sa schimbi apa la cateva ore si sa folosesti substante hranitoare, insa ofilirea e inevitabila. Chiar si cand tii cont de aceste reguli, buchetele tot se vestejesc intr-un final.

Cand oferi trandafiri criogenati cuiva mereu ocupat sau chiar si altcuiva echilibrat, le daruiesti si o grija in minus. De ce? Deoarece florile criogenate nu necesita o ingrijire zilnica si minutioasa. Asadar, oferi un cadou care va ramane la fel de frumos fara ca persoana surprinsa sa depuna efort. 

Cum alegi trandafirul perfect?

Deoarece fiecare persoana este diferita, cadoul ales trebuie sa fie distinct. Poate doresti sa-i faci o surpriza partenerei de viata sau unei prietene din copilarie. Tine cont de rolul jucat de persoana pe care vrei sa o surprinzi si de personalitatea acesteia! Astfel, cadoul tau chiar va starni emotii.

Un trandafir galben va transmite prietenie, unul alb puritate, in timp ce un trandafir rosu va transmite dragoste. Transpune-ti sentimentele in cadoul pe care il daruiesti prin culoarea aleasa si mesajul se va intelege de la sine. Chiar si daca iti este greu sa spui ceea ce simti, trandafirii vor transmite emotiile tale.

Sau poti alege nuanta in functie de personalitatea celui pe care il surprinzi. Este o persoana calma si eleganta? Poti alege un clasic trandafir alb. Surprinzi pe cineva jucaus si iubitor de viata? Rozul poate fi alegerea cea mai buna. Cunosti persoana mai bine de atat? Ofera-i trandafiri criogenati in culoarea favorita! Sigur nu vei da gres.

Te poti decide si in functie de eveniment. Pentru un majorat, spre exemplu, opteaza pentru un trandafir in nuante deschise de violet semnificand tineretea. Ziua de nastere a partenerei tale? Un rosu aprins sigur va exprima dragostea aprinsa pe care i-o porti. 

Uneori poate aparea dorinta de a surprinde pe cineva fara un motiv anume. Acest gest demonstreaza persoanelor speciale ca te gandesti la ele si in alte zile decat in cele de sarbatoare. Impresioneaz-o cu trandafiri criogenati in nuante de roz pal, culoarea transmitand feminitate. O va da pe spate!

Un cadou memorabil, usor de pastrat

Chiar daca ai o nuanta anume in gand sau te decizi pe loc la florarie, un trandafir criogenat impresioneaza absolut. Acesta ramane un cadou clasic, trandafirul natural fiind conservat special. Frumusetea ii este doar prelungita. Si ce poate fi mai placut decat un cadou dainuitor?

Cand alegi o florarie Bucuresti pentru a achizitiona acest dar memorabil, tine cont de sfaturile primite legate de ingrijire. Efortul depus este minim, insa persistenta depinde de respectarea regulilor de baza. Asigura-te ca persoana pe care o surprinzi va cunoaste aceste sfaturi!

Trandafirul criogenat este mai mult decat un cadou de lunga durata. Toate sentimentele pe care vrei sa I le transmiti in ziua surprizei vor ramane vii aproape o eternitate. In fiecare zi cand persoana speciala va revedea cadoul tau, toata emotia va fi resimtita. Oferi cadou mai mult decat un trandafir de la o florarie Bucuresti, oferi o intreaga experienta.

FOTO: unsplash.com, burst.shopify.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului