Plante de apartament

#ziua indragostitilor #dragobete #flori #buchet #aranjament

Aranjamente florale de Dragobete

Vrei sa pregatesti o cina speciala perechii tale de Dragobete si vrei sa te concentrezi asupra amenajarii camerei in care se va desfasura intalnirea?  Un aranjament floral deosebit, realizat de tine o va impresiona pe iubita ta si mai mult decat atat, va schimba radical aspectul incaperii.


Iata cateva modele de aranjamente florale romantice, special destinate zilei indragostitilor.


Lumanari si petale roz


Pentru acest aranjament, ai nevoie de o vaza   cu gura larga, un bol, cateva lumanarele plutitoare si petalele de la doia tradafiri roz (sau orice alta culoare preferi).


Umple bolul cu apa, adauga aproximativ 10 petale in acesta, aprinde lumanarile, aseaza-le cu atentie in bol si apoi imprastie restul de petale in preajma aranjamentului. Eventual, pe langa vaza, mai poti aseza un recipient in care sa mai aprinzi o lumanare parfumata.


 

Lalele si bezele


Achititioneaza 15 lalele roz si o punga cu bezele in aceeasi nuanta, dar si alte bomboane colorate care sa nu se topeasca prea usor. Umple o vaza lata cu bomboanele si cu bezelele si apoi introdu apoi cozile lalelelor printre dulciuri.


Este adevarat ca florile nu se vor mentine proaspete prea mult timp, insa efectul vizual va fi unul apreciat de persoana iubita.

 

bujori si lumanari


Ia cateva pahare cu cura larga din bar, achizitioneaza 5 – 6 bujori de diferite culori, aseaza-i pe masa dupa ce le-ai rupt coditele si acopera-i cu cate un pahar pe fiecare. Pe fundul paharului (care va fi o suprafata perfect dreapta) aseaza cate o lumanare pe care sa o aprinzi exact inainte de aparitia partenerului.

 

Inima din trandafiri


Daca ai timpul si rabdarea necesare, poti opta pentru un aranjament mai sofisticat.  Achizitioneaza 50 de trandafiri de dimensiuni mici, in culorile preferate de tine. In afara de trandafiri, ai nevoie de o sarma dura, dar suficient de maleabila incat sa poata fi modelata sub forma de inima.


Dupa ce ai modelat sarma, taie cozile florilor, astfel incat sa mai ramana 3 centimetri, iar in coditele ramase, fa cate o despicatura de aproximativ un centimetru si apoi introdu florile pe baza de sarma. In cazul in care nu stau fixate, prinde coroanele florilor, una de cealalta, cu ajutorul unei ate subtiri, in culori apropiate plantelor.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului