Plante de apartament

# plante bani #plante care atrag norocul #plante de apartament

5 plante care aduc banii si norocul in casa ta. Trebuie neaparat sa le ai

Plantele nu numai ca schimba aspectul locuintei, dar despre unele dintre ele se spune ca sunt adevarate comori, aducatoare de noroc. Iata 5 plante care aduc banii si pe care trebuie sa le ai in casa ta.

 

Exista plante pentru noroc si prosperitate si chiar pentru bogatie, dar in primul rand, trebuie sa te asiguri, atunci cand vrei sa iei o planta, ca ii poti oferi ceea ce are nevoie si anume: lumina, apa si multa, multa grija.

1. Pachira aquatica (Arborele banilor)

Fiind o planta Feng Shui, Arborele banilor este ideal pentru locuinta ta. Acesta este cunoscut in special pentru ca aduce bogatie, noroc si prosperitate. Se spune ca este bine, in cazul acestei plante, sa o iei pe cea care are trei pana la cinci impletituri si cel putin cinci frunze pentru a-ti favoriza norocul.

2. Bambusul norocos

Bambusul norocos este considerat a aduce noroc, avere, putere si onoare. Fiind o planta Feng Shu, aceasta planta promoveaza pozitivitatea. Bambusul norocos nu are nevoie de foarte multa atentie, deci este perfect daca esti o persoana mai mereu ocupata.

3. Limba soacrei

Limba soacrei ocupa un loc fruntas in topul plantelor aducatoare de noroc. Se crede ca aceasta planta absoarbe energiile negative din casa si ca aduce prosperitate.

4. Maranta

O alta planta despre care se crede ca aduce noroc este Maranta si se spune ca ar proteja casa de energiile negative. Planta are si o proprietate neobisnuita: in timpul noptii frunzele ei se strang, iar dimineata se deschid din nou.

5. Crinul pacii

Spathiphyllum, cunoscuta drept Crinul-pacii, este o planta despre care se spune, in cultura sud-americana, ca este asociata cu prosperitatea, dar ar ajuta si femeile singure in gasirea unui partener sau pe cele care isi doresc un copil, sa ramana insarcinate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului