De prin lume adunate

#semnificatie ora 11:11 #semnificatie ora #11:11 #ora #ceas

Te uiti des la ceas la ora 11:11. Ce semnifica aceste cifre

 

Te surprinzi uitandu-te la ceas la ora 11:11 atat ziua cat si noaptea? Nu este un soc daca acest lucru ti se intampla cu o oarecare regularitate. Si daca te simti chemat sa onorezi portalul 11/11 care are loc pe 11 noiembrie in fiecare an prin practici de manifestare sau printr-o meditatie de vizualizare, exista si un motiv pentru asta. In numerologie, semnificatia lui 1111 ca numar de inger este profunda. La urma urmei, se spune ca 11:11, 11/11 si 1111, in fiecare forma, are propria sa semnificatie spirituala. Unii interpreteaza acest numar divin ca pe un mesaj din partea universului, care ii anunta ca se afla pe calea cea buna.

Datorita formei celor patru 1 consecutivi, imaginea lui 1111 poate fi vazuta si in Tarot pe cartea "Patru de bat". Doua baghete se afla de o parte si de alta a unui cuplu fericit care a intrat in aliniere divina unul cu celalalt pentru a-si incepe casatoria. Putem discerne ca semnificatia din spatele acestui lucru este "alinierea cu ceea ce este menit pentru tine". Unii oameni cred ca a vedea 1111 in oricare dintre formele sale actioneaza ca un memento pentru a ramane concentrati pe gandurile si intentiile proprii, deoarece sunt puternici si capabili sa isi manifeste dorintele in realitate atunci cand apare acest numar.

Oricum ar aparea, putem vedea ca aceasta secventa de numere poate contine cai secrete pentru a ne accesa puterea noastra innascuta si pentru a incepe sa ne aliniem cu cea mai inalta linie temporala. Vezi mai jos pentru fiecare semnificatie individuala.

11:11 - Ora din zi, explicata

Multi oameni cred ca a vedea ora 11:11 pe un ceas sau o marca de timp pe un e-mail, text sau DM este un simbol al indrumarii divine si al unei puteri sporite atunci cand vine vorba de manifestare. Se spune ca aceasta secventa numerica repetata simbolizeaza alinierea noastra cu ghizii nostri spirituali si cu universul in ansamblu, conectandu-ne la surse mai inalte de constiinta atunci cand o vedem. Unii spun ca 11:11 este un imbold bland din partea universului pentru a ramane concentrat si pentru a stabili intentii clare. Acest lucru nu inseamna ca, daca ai o zi proasta sau te simti deprimat cand vezi 11:11, inseamna ca vei aduce negativitatea la indeplinire.

11/11 - Data, explicata

Se crede ca data de 11 noiembrie are o semnificatie spirituala. Ea cade in mijlocul sezonului Scorpionului, un semn al intensitatii, renasterii si transformarii, iar data in sine este menita sa reprezinte acest lucru la o scara mai mare, in special in legatura cu conceptul de unitate si divinitate. Unii oameni spun ca 11/11 este un portal pentru constiinta colectiva si pentru trezirea umanitatii. Aceasta zi este menita sa fie un moment in care ne intalnim cu adevarul nostru, cu sufletele noastre pereche si cu visele noastre, pe masura ce ne recunoastem "1"-ul (unitatea) cu toate fiintele vii.

1111 - Numarul ingerului, explicat

Numerele ingerilor preiau concepte numerologice si le aplica cu practici spirituale, avand cel mai adesea aceleasi mesaje sau mesaje similare impletite cu aceste secvente repetitive. Cand ne uitam la numerologie, secventa numerica 1111 este privita ca un mesaj de la ghizii tai spirituali sau de la o putere superioara, indicand ca esti pe calea cea buna si ca vei incepe sa primesti indrumare si binecuvantari in calatoria ta prin viata. Se crede ca ingerii comunica mereu cu noi prin semne si simboluri si ca atunci cand vezi 1111 este un semn ca te aliniezi cu scopul sufletului tau si ca pasesti in cel mai inalt potential al tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea