De prin lume adunate

#isterie barbie #Margot Robbie #barbie

Isteria Barbie. Ce fac tinerele pentru a arata precum Margot Robbie

Filmul Barbie, lansat recent, a creat o adevarata isterie la nivel mondial. Dupa ce au vazut filmul, foarte multi adolescenti au mers la medici esteticieni pentru a-si face schimbari. Mai precis, isi doresc sa aiba trupul perfect exact ca al actritei Margot Robbie. 

De ce a creat filmul Barbie isterie in intreaga lume? Este vorba despre o noua procedura care este extrem de ceruta in randul femeilor. Se numeste "gatul de lebada". In ce consta aceasta interventie estetica? 

Mai precis, femeile isi doresc sa arate perfect si isi injecteaza toxina botulinica in muschi ca sa para ca au umerii mai subtiri si gatul mai lung. Medicii esteticieni trag un semnal de alarma si sustin ca prea mult botox poate slabi musculatura. 

O astfel de procedura nu costa foarte mult, ajungand la cateva mii de euro. Fetele care opteaza pentru ea trebuie sa stie ca aceasta se repetata, iar asta pentru ca botoxul are efect cel mult o jumatate de an, dupa care muschii revin la forma initiala.

Pe langa aceasta procedura estetica, exista si femei care vor sa afle ce dieta tinea actrita Margot. asmina Vico, specialist in ingrijirea pielii, spune ca Margot Robbie a mancat alimente fermentate precum kimchi, kefir, varza murata si toate alimentele amare. Aceste alimente ajuta la imbunatatirea digestiei deoarece  au un valori ridicate de probiotice, benefice pentru bacteriile care sprijina sanatatea microbiomului. In plus, au un rol in absorbtia nutrientilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea