Dragoste

#suleyman magnificul #comportament #harem #suleyman #igrijire

Secretele Haremului. Ingrijire, comportament si sex ca pentru Suleyman Magnificul!

Haremul turcesc, promovat actual mai ales din prisma serialului Suleyman Magnificul, este unul dintre visele tabu ale barbatilor.

Multi dintre acestia viseaza in ascuns la cat de satisfacatoare ar fi o viata care sa le ofere un grup de femei la dispozitie care sa le indeplineasca toate visele si dorintele erotice ascunse.

Cu toate acestea, exista o serie de detalii cu privire la haremurile turcesti care nu sunt de ignorat.

Cuvantul HAREM vine de la cuvantul arab HARAM, care nseamna DE NEATINS sau INTERZIS. Tocmai de aceea cadanele care faceau parte din haremul sultanelor erau vazute sacre, inabordabile, de toti ceilalti, existenta lor fiind exclusiv dedicate sultanului. Acesta din urma se desfata sexual cu oricare dintre cadanele pe care le dorea si existau de multe ori cazuri in care cadanele mureau virgine, de batranete, din cauza ca sultanul pur si simplu nu avea timp de ele. Cadanele erau conduse, prin traditie, de mama sultanului sau de prima lui sotie care avea titlul de sultana.

Insa aceste femei care faceau parte din haremul sultanului erau de cele mai multe ori capturate dintre femeile popoarelor cucerite, obligate sa se converteasca la Islam ca apoi sa duca singurul tip de viata sortiti implinirii oircarei dorinte a sultanului.

In ciuda faptului ca un astfel de tratament pare inuman in ziua de azi, la vremea respectiva astfel de practici nu erau deloc considerate deplasate. Mai mult decat atat, femeile care faceau parte di haremul sultanului detineau secretele unor tehnici ale placerii menite sa il satisfaca cu adevarat pe cel care le detinea. Mai mult decat atat, femeile din harem trebuia sa respecte o serie de reguli de frumusete stricte.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii