Dragoste

#inel de logodna #mireasa #sotie #mariaj #casatorie #cerere in casatorie #nunta

Cum sa o ceri in casatorie?

Cererea in casatorie reprezinta unul dintre cele mai speciale momente din viata unei femei si, cu siguranta, emotionant pentru ambii parteneri. Depinde doar de tine sa faci din cererea in casatorie un moment magic. Noi iti propunem cateva idei care iti pot servi drept sursa de inspiratie.

 

 

V-ati cunoscut pe internet?

Creeaza un blog care sa aiba ca tema cererea in casatorie. Poti posta poze cu voi doi, melodiile voastre preferate, intamplari haioase sau romantice prin care ati trecut. Ai grija sa nu uiti cuvintele magice – “Vrei sa te casatoresti cu mine?”. Dupa ce ai terminat, trimite-i link-ul iubitei tale .

Roaga un prieten sa-ti faca o poza si modific-o in photoshop, atasand pozei si cererea in casatorie. Seteaza poza ca background si asteapta pana deschide calculatorul. Va avea o surpriza placuta!

Cand e la serviciu, trimite-i o felicitare pe mail. O poti completa cu o declaratie de dragoste in care ii marturisesti sentimentele tale pentru ea. Nu uita sa apari in timpul pauzei de masa si sa o ceri de sotie.

Daca lucreaza foarte mult pe calculator, surprinde-o cu un screensaver ce contine cererea ta in casatorie. Incearca sa fii prin preajma ei cand deschide calculatorul sau anticipeaza momentul, ca sa va bucurati apoi impreuna de clipele romantice.

Trimite-i un reminder in outlook, dar ai grija ca acesta sa contina cererea in casatorie. Incearca sa fii prin preajma cand citeste mesajul.

Surprinde-o cu o cerere in casatorie prin sms. Expediaza-l cand sunteti impreuna. Nu se va astepta sa primeasca mesaj de la tine.

Cerere… cu baloane

Organizeaza o cerere in casatorie folosindu-te de baloane. Umple un balon cu petale de trandafir si asigura-te ca introduci in interiorul balonului si inelul de logodna. Fa un buchet din mai multe baloane si daruieste-l iubitei tale. Jucati-va si las-o sa sparga baloanele. Va fi surprinsa cand va vedea cazand petale de trandafir si inelul de logodna. Intreab-o apoi daca vrea sa se casatoreasca cu tine.

Umple camera cu baloane. Introdu, in fiecare, biletele pe care ai scris cateva motive pentru care o iubesti.  Pentru a le citi, trebuie sa sparga toate baloanele. Ai grija ca intr-unul din ele sa se afle inelul de logodna.

Ascunde in sase baloane biletele continand cate un cuvant din propozitia : “vrei sa te casatoresti cu mine?”. Las-o sa sparga toate baloanele, iar apoi ofera-i inelul de logodna.

Un pic de ciocolata

Comanda un tort pe care sa fie scrisa cererea ta in casatorie. Roaga-l pe cofetar sa puna tortul in vitrina. Invit-o pe iubita ta la o plimbare. Cand treceti pe langa vitrina si ea remarca torul, ofera-i inelul de logodna.

Daruieste-i o cutie de bomboane. Inlocuieste una dintre bomboane cu inelul de logodna si surprinde-o cu acest desert dulce pe iubita ta.

Invit-o la un restaurant, iar atunci cand comandati desertul, asigura-te ca ea va primi in loc de prajitura, inelul de logodna. Trebuie sa vorbesti cu chelnerul inainte de asta. Ai grija sa nu ii dai nimic de banuit iubitei tale.

Este ziua ei? Atunci surprinde-o in  fata prietenilor si a familiei cu un tort special. Inlocuieste clasicul “la multi ani” cu o poza a ta  si cu cererea in casatorie.

Iata un mod de a o cere in casatorie care o va surprinde. Vorbeste cu ospatarii de la restaurantul vostru preferat si roaga-i sa-ti fie complici. Printeaza un meniu si adauga intre felurile de mancare cererea in casatorie. Ofera-i meniul iubitei tale si las-o sa descopere surpriza. Nu uita sa ai cu tine si inelul de logdna.

Putina adrenalina

Provoac-o la un bungee jumping . Dupa ce si-a fixat echipamentul, intreab-o daca vrea sa se casatoreasca cu tine. Daca accepta, trebuie neaparat sa sara.

Plimbati-va cu barca o zi intreaga si bucurati-va de atmosfera romantica ce va inconjoara. Vei gasi cu siguranta momentul potrivit pentru a o cere in casatorie. Incearca sa ai cu tine si o sticla de sampanie pentru a sarbatori fericitul eveniment.

Ce-ai spune de o plimbare cu elicopterul si o cerere in casatorie la inaltime? Ofera-i o experienta de neuitat si completeaz-o prin oferirea inelului de logodna.

Amintiri de neuitat

Strange intr-un album poze realizate de-a lungul relatiei voastre. Poti atasa fiecarei poze comentarii romantice, iar pe ultima pagina scrie cererea ta in casatorie.

Inregistreaza cererea ta in casatorie pe un dvd. Propune-i sa vedeti un film si las-o pe ea sa-l aleaga. Asigura-te ca atunci cand vrei sa pornesti dvd-ul, l-ai schimbat cu cel pe care se afla cererea in casatorie. In mod sigur nu se va astepta la asa ceva.

Anunta-ti cererea in casatorie prin ziar. Trimite un anunt si poza voastra si ataseaza-i cuvintele magice.

Sunteti pe malul marii? Scrie-i in nisip cererea ta in casatorie.

O astepti la aeroport? Atunci intampin-o cu o pancarta mare pe care sa scrii “Vrei sa fii sotia mea?”.  Va fi cea mai frumoasa revedere.

Comanda mai multe flyere pe care sa imprimi cererea ta in casatorie. Ataseaza-le in zona unde locuieste ea si ia-o la plimbare pe iubita ta. Cand va observa flyer-ul , ofera-i inelul de logodna.

Foloseste-te de magneti in forma de litere si, in timp ce pregatiti o cina romantica, scrie-i pe frigider cererea ta in casatorie.

Profita de cumparaturile in mall si roaga personalul sa anunte prin sistemul de sonorizare cererea ta in casatorie.

Ofera-i un puzzle care are inscriptionat cuvintele :” Vrei sa fii sotia mea?” Cand rezolva puzzle-ul, ofera-i inelul de logodna.

Cere-o in casatorie in zece limbi straine diferite. Scrie pe o foaie de hartie propozitia “Vrei sa te casatoresti cu mine” in mai multe limbi straine complet noi pentru ea. La sfarsit, ofera-i solutia in romana.

Ai trecut si tu printr-o astfel de experienta? Impartaseste userilor cum i-ai spus tu iubitei tale sa-ti fie sotie sau cum ai fost ceruta in casatorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii