Dragoste

#liniste sufleteasca #valentine's day #ziua indragostitilor #dragobete

Cum sa fii impacat cu tine de Ziua Indragostitilor

Valentine's Day nu este o zi deosebita pentru toata lumea. Ziua Indragostitilor sau Dragobetele pot trezi si alte sentimente in afara de veselie si iubire. Afla cum sa-ti asiguri linistea sufleteasca in sezonul dragostei.

Chiar daca iubesti sau nu, Ziua Indragostitilor risca sa provoace nervii si celor mai calmi dintre noi. Obligatia si stresul organizarii unei seri romantice perfecte si mesajele publicitare omniprezente pot transforma aceasta sarbatoare intr-o ocazie neplacuta pentru multi.

Vezi sfaturile pentru liniste sufleteasca de Valentine's Day, propuse de Odemagazine.com, revista optimistilor inteligenti.

 

1 Recunoaste cu sinceritate sentimentele legate de Ziua Indragostitilor. Chiar daca e vorba doar de o confesiune in oglinda de la baie, recunoaste fata de tine ce simti despre Valentine's Day.

Exploreaza-ti sentimentele dar nu le lasa sa preia controlul.

 

2  Daca te simti coplesit de sentimentele negative, lasa-le sa treaca prin tine. Atunci cand nu rezisti dorintei de autocompatimire, cedeaza-i.
Lasa-te prada deznadejdii pentru o ora, apoi asculta muzica preferata si danseaza pentru a te inveseli.

Odata ce ai lasat frica de singuratate sa te cuprinda pentru scurt timp, te vei simti mai bine atunci cand revii la o atitudine pozitiva .

 

3  Exploreaza-ti asteptarile.  Ce vrei sa se intample in aceasta zi? Ai aceleasi dorinte si asteptari ca partenerul tau de viata?

Hotaraste ce anume ti-ar imbunatati aceasta zi si, dupa luarea deciziei, cere acel lucru persoanei iubite, sau ofera-ti-l chiar tu.

 

4  Daca esti singur, fa loc iubirii in viata ta. Cei care cauta iubire dar nu au parte de ea in acest an de Ziua Indragostitilor, se vor simti mai bine daca ofera spatiu iubirii potentiale.

Goleste un sertar din dormitor pentru persoana speciala pe care o vei cunoaste in curand. Poti chiar sa cumperi si sa pui in sertar o periuta de dinti si o felicitare de Valentine's Day.

Speranta si optimismul te vor ajuta sa depasesti aceasta zi.


5  Ofera-ti chiar tu un cadou de Valentine’s Day. Indiferent ca ai o relatie sau nu, fa-ti un cadou. Acesta nu trebuie sa fie neaparat vina intr-o cutie sau punga.

Cumpara cateva flori si ia-le cu tine la serviciu sau fa o donatie pentru cauza caritabila care e cel mai aproape de sufletul tau.

 

6  Bucurta-te de iubirea pe care o primesti. Cei mai mult oameni au parte de iubire, chiar daca nu e vorba de dragoste romantica.

Ea poate veni din partea familiei, a animalului de casa sau a prietenilor. Gandeste-te la gesturile care ti-au dovedit iubirea apropiatilor in ultima vreme si ofera si tu gesturi de iubire.

 

7  Fa ceva care sa iti faca placere fizic. Fie ca e vorba despre un masaj, o baie fierbinte sau despre o plimbare placuta in parc, fa ceva care iti faca placere.

Daca alegi sa petreci putin timp in natura, vei vedea ca dragostea exista in fiecare vietate din jur.

 

8  In cazul in care crezi in puterea rugaciunii, trimite ganduri bune cuplurilor pe care le cunosti.

Ureaza-le fericire si sanatate si gandeste-te la iubirea pe care o ofera neconditionat Divinitatea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii