Dragoste

#matrimoniale

Cele mai mari site-uri de matrimoniale din Romania

In ziua de azi site-urile de matrimoniale online reprezinta pentru persoanele singure o alegere buna de a intalni oameni compatibili. Stim bine cu toti ca aceste platforme de dating sunt foarte numeroase iar oferta este si ea diferita in functie de preferintele fiecaruia. De aceea va oferim un top al comunitatilor de matrimoniale si dating pentru ca alegerea ta sa fie usoara si bine informata.

Romania-Matrimoniale.ro

Pe primul loc este Romania-Matrimoniale.ro care a fost infiintat in 2008 si are in prezent peste 330.000 de utilizatori, iar cateva mii se logheaza pe site saptamanal. Este un site de matrimoniale foarte serios iar persoanele care sunt aici cauta relatii serioase sau casatorie. Site-ul are numeroase filtre care te pot ajuta sa gasesti mult mai simplu si mai rapid persoana care te intereseaza.

Se poate vizualiza orice profil fara a fi inscris pe site incluzand toate pozele utilizatorilor. Grafica este excelenta, navigarea pe site este foarte usoara si intuitiva. Inscrierea este foarte usoara si dureaza doar cateva minute. 

Important de stiut ca toate profilele sunt verificate de administratorii site-ului pentru a oferi o experienta sigura si placuta. Foarte multi romani acceseaza acest site de intalniri in cautarea perechii potrivite.

Daca sunteti in cautarea unei relatii serioase recomandam acest site. 

Matrimoniale.ro

Este un site de intalniri interesant unde poti sa cauti prieteni noi si dispune de cateva zeci de mii de membri.

Accesul la site este usor si navigarea pe acest site este placuta.

Publi24

Este un site foarte popular care nu este exact pe segmentul dating dar aici poti gasi un numar foarte mare de anunturi de la persoane interesate de mai multe tipuri de relatii. 

Cuplari.ro

Si acest site se numara printre cele mai cautate. Platforma este creata pentru persoanele in cautarea unui partener. Crearea profilului este rapida si utilizarea facila. Este un alt site intalniri pe care merita sa il incerci daca doresti sa iti faci prieteni noi sau sa cauti o persoana potrivita pentru a forma un cuplu.

Zoosk

Este un site international cu o prezenta pe piata de matrimoniale din Romania. Aici poti gasi socializare, flirt sau intalniri. Trebuie sa te inregistrezi pentru a beneficia de facilitatile oferite de site. 

Tagged

Este un site de nisa si poate fi folosit pentru orice tip de relatie.  Designul site-ului este placut si utilizarea ni s-a parut destul de usoara si lejera.
 

Site-urile de intalniri cu plata (care ar putea fi numite si „site-uri de intalniri premium”) ofera in general o experienta mai buna pentru utilizator si mai multa seriozitate decat site-urile gratuite de intalniri.

Potrivit unui studiu realizat de Romania-Matrimoniale.ro in perioada pandemiei atunci cand traficul a crescut cu pana la 50% , cat si dupa aceea, romanii au tendinta sa prefere site-urile romanesti consacrate in defavoarea celor internationale. 

Explicatia ar fi ca pe site-urile romanesti gasesc un numar mai mare de romani, iar pe cele internationale numarul lor este mai mic si acestia sunt amestecati cu utilizatori din alte tari, fapt care face navigarea pe aceste site-uri mult mai dificila.

FOTO: romania-matrimoniale.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii