Dragoste

#sf. valentin #ziua indragostitilor #valentine's day #cadou

Cadouri pe care si le-ar dori orice femeie

Alegerea unui cadou se transforma pentru multi dintre barbati intr-o bataie de cap. Femeile nu se multumesc asa usor, dar aproape toate au cateva lucruri in comun, pe care le iubesc. Mizeaza pe acestea si nu vei da gres de Ziua Indragostitilor.

 

Ciocolata

Femeile iubesc atat de mult ciocolata, incat unele reprezentante ale sexului frumos au declarat in nenumarate randuri ca ar prefera o ciocolata buna in detrimentul unei partide de sex.

Pentru ca si barbatii adora sa se rasfete cu acest deliciu dulce, ciocolata a capatat intre timp atributul de afrodiziac. Ciocolateriile se inghesuie sa ofere, special de Ziua Indragostitilor, ciocolata de lux ambalate in cutii deosebite.

Daruieste-i iubitei tale o cutie de alabastru plina cu praline fine de ciocolata. O poti gasi online, la pretul de 80 lei sau poti compune chiar tu un astfel de cadou, achizitionand cutia si ciocolata separat.

Daca inca nu te-ai convins ca ciocolata este cadoul ideal, cu sertarasele din imagine pline cu bomboane si fructe confiate sigur vei face senzatie. Produsul se poate achizitiona online, la pretul de 100 de lei. Varianta mai mica a acestui cadou ar fi cartea “Hamlet” , plina insa in interior cu bomboane elvetiene. O gasesti online, la pretul de 65 lei.

Flori

Stiai ca, de Ziua Indragostitilor, se comercializeaza aproximativ 1, 3 milioane de trandafiri, si asta numai in Statele Unite?

Trandafirii, in special cei rosii, sunt priviti ca simbol al iubirii, iar fiecare culoare a florilor are o semnificatie aparte. 89% dintre femei sustin ca se simt apreciate si speciale atunci cand primesc un buchet de flori, iar 92% dintre acestea isi pot aduce aminte cand au primit ultima oara un astfel de cadou.

Cred ca aceste cifre te-au convins deja ca florile nu trebuie sa lipseasca din ansamblul oricarui cadou. Un buchet de trandafiri rosii iti vor cuceri iubita intr-o clipa.

Un fir de trandafir costa in jur de 15 lei. Daca nu esti o persoana care merge pe ideile clasice, poti alcatui chiar tu un buchet din garoafe, lalele sau orhidee.

Ursuleti de plus

Ursuletii de plus se afla printre cele mai indragite jucarii din lume . Iubite atat de copii, cat si de adulti, englezii le-au dedicat chiar si un muzeu. De ce iubesc femeile ursuletii de plus? Pentru ca sunt draguti, pufosi, usor de imbratisat si simbolizeaza afectiunea.

Daca iubitei tale i-ar face placere sa primeasca un astfel de cadou, atunci orienteaza-te catre ceva simplu, dar de efect. Tine minte totusi ca nu te adresezi unei fetite, asadar poate ca ar fi indicat sa eviti modelele prea incarcate.

De exemplu, ursuletul din imagine face parte din gama “Me and You”, dedicata copiilor, parintilor si indragostitilor. Il gasesti in reteaua magazinelor Diverta, preturile incepand de la 17 lei. La alegere, poti inscriptiona pe tricoul jucariei un mesaj de dragoste, la un magazin de profil.

Bijuterie – inimioara

“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete” (“Diamonds are a girls best friend”), spune un cantec interpretat de Carol Channing. Am putea sa completam aceasta fraza cu faptul ca bijuteriile sunt indragite de femeile din toata lumea.

Pentru ca este vorba de Ziua Indragostitilor, ii poti oferi partenerei tale bijuterii care au ca tematica simbolul iubirii. Preturile pentru un pandativ din argint in forma de inimioara incep de la 20 de lei. In functie de bugetul tau, poti opta pentru bijuterii confectionate din argint, aur sau placate cu aur, de diferite dimensiuni.

Cercei, online, la pretul de 45 lei.

Cosmetice

Cu ocazia Zilei Indragostitilor, companiile de cosmetice s-au inghesuit sa ofere cadouri imbietoare pentru femei: arome dulci, aproape afrodiziace si ambalaje reprezentative pentru o astfel de ocazie.

Cand vine vorba de un ulei de masaj solid, este clar ca acesta va deveni un rasfat pentru ambii parteneri. Poti achizitiona un astfel de produs de la Lush , pentru 35 de lei.

Daca vrei sa daruiesti un cadou sub forma traditionalei inimioare, atunci poti opta pentru un sapun in forma de inima de la Sabon ca cel din imagine, la pretul de 20 lei. Iar pentru un cadou de lux, Collistar propune un fard de obraz sub forma unei casete decorata cu cristale Swarovsky, la pretul de 150 lei. Produsul este disponibil in reteaua magazinelor Sephora .

Lenjerie Intima

Daca vrei sa fii indraznet si sa o provoci pe partenera ta la o noapte de dragoste pasionala, atunci transmite-i acest mesaj printr-o lenjerie intima sexy. Apeleaza la clasicul rosu sau diversifica-ti alegerea prin culorile care va plac amandurora: roz, alb, nuante de albastru, verde, maro . Pentru un efect dramatic, nu poti da gres cu negru.

Magazinele de specialitate iti ofera o gama variata de produse: set de slip si sutien, corsete si neglijeuri. Preturile variaza in functie de material si componenta setului pe care il alegi. Neglijeul din imagine il poti achizitiona online, pentru suma de 80 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii