Dragoste

#ziua femeilor #cina #party #petrecere #romantic #stele

11 idei salvatoare pentru 8 Martie

Aleasa inimii tale iti da batai de cap in preajma fiecarei sarbatori ce implica atentia ta. Desi striga sus si tare ca nu asteapta nimic special de la tine, stim prea bine ca adevarul este cu totul altul. Uita de serile monotone de zi cu zi si ofera-i o surpriza sa o tina minte tot anul.

Organizeaza-i o seara tematica sau, daca ai langa tine o petrecareata neobosita, o petrecere bomba. Iata cateva idei din care poti alege stilul potrivit iubitei tale sau stilul care ar amuza-o cel mai tare.

Cina virtuala – viitorul in alimentatia sanatoasa

Nu este usor sa intretii pasiunea in relatia cu o femeie ocupata. Cu toate acestea, respectul pe care i-l porti te obliga sa te comporti onorabil cu ocazia zilelor mult asteptate de orice femeie. Gateste-i o cina „virtuala”. Surprinde-o.

Asteapta sa ajunga acasa si ofera-i florile sale preferate. Dupa ce se aseaza din nou la laptop pentru a termina interminabila prezentare pentru sedinta de a doua zi, ai timp si spatiu pentru a te apuca de gatit. Incearca o mancare pe care ea nu o serveste zilnic la locul de munca: mancarea ei preferata, un sortiment care va aminteste de un moment placut, sau ceva exotic.

Dupa ce ai sfarsit cu bucatele deschide o sticla de vin rece, aranjeaza totul cat mai cochet si...fa cateva poze. Fugi de'ndata la calculator si trimite-i un mail cu imaginile copioase. Nu uita sa ii explici ca totul este pentru ea daca se dezlipeste putin de activitatile de ordin profesional. Adu vinul si mancarea si instaleaza „cina” direct pe biroul sau de lucru sau pe podea. Astfel isi va da seama ca ii apreciezi munca si va fi incantata de gestul tau.

 

 

Filme si cina in familie

Daca aveti copii, cu siguranta o zi de relaxare va fi un cadou binemeritat de sotia ta. Trimite copiii intr-o excursie sau in vizita la bunici pentru ca sa ramaneti singuri acasa si sa va bucurati pe deplin de aceasta zi.
Trezeste-te din zori pentru a-i prepara micul dejun. Daca nu esti expert la gatit, poti sa te rezumi la niste sandwichuri rapide. Nu uita sa pui pe tava si un trandafir! Cu siguranta va fi impresionata.

In timpul zilei gasiti activitati pe care le puteti face in casa si care sa va placa la amandoi. Poti inchiria cateva filme dragute, care sa-i placa si ei. Iata cateva sugestii de comedii de dragoste pe care s-ar putea sa-i placa sa le vizioneze: Bride Wars, 13 Going on 30 , 27 Dresses, A Cinderella Story .

Pentru seara pregateste ceva special. Gateste cina in locul ei si in timp ce ea se rasfata facand o baie cu multa spuma. Aseaza pe masa o glastra sau un cos plin cu flori cumparate special pentru ea. Pentru mai mult efect poti atasa un biletel pe care sa-i scrii „Te iubesc!”.
Astfel veti avea parte de o seara relaxanta pentru amandoi.


Ameteste-o cu un cocktail in timp real

Desi o iesire in Mall sau la un restaurant elegant ar fi optiunea cea mai incantatoare pentru iubita ta, incearca de aceasta data ceva la voi acasa. Stii ca este o persoana fara inhibitii si dornica de a experimenta lucruri noi, asa ca ofera-i ceva inedit. Invita spectacolul la voi acasa.

Apeleaza la serviciile unui barman profesionist care participa la petreceri private. Explica-i ce fel de persoana este iubita ta si ce tip de bauturi prefera. Stabileste ora potrivita pentru venirea barmanului, astfel incat totul sa fie pregatit.

Nu dezvalui surpriza de la inceput. Invit-o sa iti povesteasca ce a facut la serviciu, cum se simte, eventual faceti cateva planuri pentru seara in curs. Poarta-te natural pana la momentul adevarului. Surpriza va fi ametitoare din toate punctele de vedere. Indeamn’o sa isi cheme prietenele si ofera-le spatiu de desfasurare. O sa treaca repede.

Un picnic romantic sub cerul instelat

Petrece o seara pe acoperis alaturi de prietena ta, uitandu-va la stele si facand planuri pentru viitor. Nu uita ca trebuie sa va imbracati foarte gros si sa va luati nista paturi cu voi, deoarece afara este inca frig.
Daca vremea nu tine cu voi, poti aduce in casa cerul instelat. Daca ai cateva ore la dispozitie, angajeaza o echipa de specialisti pentru a realiza o creatie decorativa pe tavanul dormitorului vostru. Astfel, noaptea veti putea asista la o ploaie de meteoriti sau veti numara stelele de pe cerul virtual amenajat la voi in dormitor. Firma care se ocupa de astfel de lucrari in Romania se numeste SpaceArt. Oferta este foarte variata asa ca vei putea alege un model pe gustul tau.

Pentru a crea o atmosfera cat mai naturala, pune pe jos, un covor foarte pufos, de culoare verde. Presara cateva flori prin colturi pentru a da senzatia unui camp inflorit. Aseaza peste acesta un servet special pentru picnic in culorile rosu si alb si cumpara un cos in care sa pui mancarea.

Nu uita de ambient. Deoarece lucrarile SpaceArt sunt vizibile doar noapte, nu aprinde lumina. Pune cateva lumanari prin „iarba”. Astfel veti putea admira stelele iar atmosfera va fi una mult mai romantica.
Muzica este foarte importanta. Este bine sa ai doua surse de la care sa ascultati muzica. Pe una dintre acestea, pune un CD cu sunete ale naturii (in special grieri, bufnite, si alte animale nocturne), care sa se auda putin mai tare, iar pe celalalt pune un CD cu melodiile voastre preferate, care sa se auda in surdina.

Prinde-o in plasa atractiei masculine fara inhibitii

Fii un adevarat gentleman si arata-i iubitei tale o alta latura a ta. De ce nu, pana la urma. Noutatea nu strica niciodata, cu atat mai putin o surpriza intr-un moment in care aceasta este asteptata.
Iubita ta este adepta relatiilor deschise, iar tu de asemenea. Este momentul sa incercati ceva nou. Un streaper profesionist. Limita o vei impune tu, insa experienta o va surprinde. Astfel ii arati ca ai incredere in ea si ca esti un tip deschis si receptiv.

Daca esti sigur pe tine sau pur si simplu nu ai mai facut-o pana acum, ofera-i tu un numar de streaptease. Alege muzica potrivita, lumina adecvata, o tinuta care sa te avantajeze si, de ce nu, cateva accesorii. O pereche de catuse din plastic o vor tine deoparte o perioada. Poti apela la sampanie, vin sau la clasica combinatie de capsuni si frisca. Nu stingeti lumina!

Galagie si lumini intr-o petrecere savuroas

Incearca o petrecere dezordonata si nebuna, exact pe gustul partenerei tale. Transforma o sarbatoare clasica, banala pentru prietena ta, intr-un prilej de veselie maxima, multa muzica si vecini enervati.
Decoreaza casa cat mai vesel. Cumpara un glob de lumini pentru camera si multe baloane cu heliu sau confetii. Un glob colorat gasesti la magazinul Muzica la pretul de aproximativ 50 Ron. Pentru o varianta mai mare si mai antrenanta, va trebui sa scoti din buzunar peste 200 RON, insa efectul este extraordinar.
Muzica dementiala este cheia. Testeaza sistemul de sunet coborand in fata blocului. Daca distingi bine versurile, atunci petrecerea poate incepe.

Costumatii cat mai ciudate. Pantaloni evazati, tricou cu paiete, geaca din scai, ochelari imensi si tenisi sau ciocate. Pentru autenticitate, da fuga la un magazin de specialitate si inchiriaza un costum, iar pentru distractie da o raita prin magazinele second hand. Cu 100 de lei poti avea intreaga tinuta.
Popcorn – Aici vei avea foarte mult de furca. Cauta de pe acum retete, sortimente, intreaba specialistii sau apeleaza la serviciile unui bucatar de 5 stele. Noi am facut putina cercetare si am tras urmatoarele concluzii: mergi la supemarket si pune in cos cate pungi iti doresti (cu branza, unt, cascaval sau caramel) sau cumpara un aparat de popcorn si bucataria ta va inflori in cateva minute.

Find ziua fetelor, incearca sa le indulcesti cu acadele mari si colorate, bastoane de zahar, bomboane mentolate, acre, dulci sau piperate. Se vor inghesui sa le guste pe toate, iar voi, domnii, va veti distra copios. Mare atentie la colesterol: singurul remediu este bautura din belsug. Cu o doza considerabila de limonada vei inviora toti membrii petrecerii. In cazuri de extrema urgenta, o poti combina cu aproape orice tip de alcool. Bugetul si prietenii vor decide varianta cea mai putin nociva.

Meniu parizian

Chiar daca nu puteti lua cina pe malul Senei, asta nu inseamna ca nu va puteti bucura de atmosfera pariziana.
Angajeaza un bucatar care sa te ajute sa pregatesti o cina romantica la voi acasa. Multe restaurante ofera servicii pentru petreceri particulare. Poti sa incerci la Balthazar, Esperanto, Chocolat, Mon Jardin sau Croissant de Paris.

Aranjeaza camera astfel incat sa ai cat mai mult spatiu. Pentru decor alege doua fete de masa: una mai lunga simpla si una mai scurta colorata, de preferinta alb si rosu, dar tine cont si de culorile predominante ale camerei. Farfuriile si servetelele trebuie sa se asorteze cu fata de masa. Nu uita de lumanari si de flori. Niciodata nu se vor demoda, iar cina nu ar mai fi la fel de romantica fara ele.

Pentru a reface atmosfera pariziana incearca o selectie de melodii frantuzesti . Poti sa mergi pe o compilatie de melodii marca Edit Piaf sau Adamo, Charles Aznavour , Mireille Mathieu, Joe Dassin. Daca vrei sa o dai pe spate angajeaza pentru cateva ore un violonist.

Seara nu se termina dupa cina. Vorbeste din timp cu toti cei implicati in organizare ca dupa servirea desertului sa se retraga in mod discret. Nu uita sa decorezi si dormitorul cu cateva lumanarele si petale de trandafir pe pat. Daca totul decurge conform planului, veti avea cu siguranta o noapte de neuitat.

Ciocolata, jocuri si amuzament

Umple camera cu flori de culoarea preferata de ea si baloane in forma de inimioare cu mesaje pe ele. Daca nu gasesti baloane cu mesaje, poti lua baloane simple pe care sa scrii tu cu un marker cate o dedicatie sau cate un vers care sa o impresioneze.
Cumpara multe tipuri de bomboane de ciocolata si mini-prajiturele, poti opta chiar si pentru faimoasele prajituri chinezesti cu ravas. Nui uita sa cumperi si diverse sucuri acidulate, naturale si chiar bauturi alcolice care stii ca-i plac.
Invita apoi prietenii cei mai apropiati si pregateste-i o surpirza, jucandu-va impreuna Twister sau jocurile clasice de societate cum ar fi Monopoly, Europolis, Colonistii, Ticket to ride sau chiar jocuri mai usoare dar distractive ca Nu te supara frate, Curse de cai, Poker, Zaruri etc. Cu siguranta va fi incantata de idee ta si te va rasplati pe masura.
Daca vrei un razboi doar in doi, cumpara cateva pachete de Magic: The Gathering sau un joc de Battle Lore. Va fi cu adevarat distrativ.
Dupa ce musafirii au plecat, nu uita ca inca nu s-a terminat seara. Rasfat-o in continuare cu saruturi si declaratii. Puteti chiar sa jucati cateva jocuri incitante.

Campionat de jocuri

Daca este pasionata de jocuri, cu siguranta va fi interesata de un campionat. Ca sa faci lucrurile si mai interesante jucati-va impreuna la consola.

Daca aveti un Wii atunci alegerea perfecta va fi Wii Sports. Ai de ales intre cinci jocuri: tenis, golf, Box, baseball, bowling. Cu siguranta vei gasi ceva atractiv.

Poti sa ii faci o surpriza placuta si sa ii cumperi un Wii Feet. Astfel se va putea bucura de sporturile preferate indiferent de vremea de afara.

Va puteti intrece in competitii, dar daca nu vrei sa iasa cu scantei incearca jocuri in care se pune accentul pe cooperare: Rock Band sau Zack & Wiki: The Quest for Barbaros Treasure.

Pentru Xbox 360 ai de asemenea mai multe variante. Fable II este un joc care iti permite sa iti construiesti personajul dupa bunul plac. Tu alegi daca esti bun sau rau si fiecare fapta a ta are consecinte.

Un joc cu adevarat deosebit este Eternal Sonata. Actiunea se desfasoara intre doua lumi, cea in care Chopin se gaseste pe patul de moarte si o lumea imaginara din ultimul lui vis.

Daca vrei ceva mai usor, care sa nu va acapareze chiar tot timpul poti sa alegi Lego Indiana Jones sau Kung Fu Panda.

Demonstreaza-i cum arata, de fapt, casa ca o jungla

Daca iubitei tale ii place aventura, adora calatoriile si suspansul, dar nu ai timp sau buget pentru o excursie veritabila, atunci ofera-i senzatii tari in propria casa.

Cumpara ghivece mari de flori, sau imprumuta cateva de la vecini sau prieteni. Aseaza-le prin toata camera cat mai dezordonat. Alege un asternut sau un covor cu motive animaliere si adauga cat mai multe obiecte de ornament din lemn sau nuiele. Imbraca-te cat mai sumar cu putinta, sau mai bine, in limitele relatiei dintre voi doi.

Incant-o cu feluri de mancare din fructe specifice: banane pane, crema de lamaie si portocale, salata cu carne de pasare si ananas. Trebuie sa tii cont ca tema intregii seri este una dezordonata, fara reguli si elemente stricte. Este bine sa fii cat mai inventiv si sa aduci in peisaj articole amuzante si jocuri inedite.

Caldura torida din jungla o sa va provoace o stare puternica de sete. Ocupa-te serios de bar si doteaza-l corespunzator. Noi iti dam cateva idei, insa tu le vei adapta in functie de gusturile iubitei tale.
Iata cateva idei de cocktailuri.

Tips: Incercati sa comunicati prin semne toata seara. Mergeti cat mai aproape de realitate si uitati de declaratii de dragoste, discutii si comentarii. Folositi-va de limbajul trupului (sumar imbracat), de priviri, de gesturi si de sunete.

„Dezbina si cucereste!” Nu ii oferi ceva previzibil.

O tipa frumoasa mizeaza intotdeauna pe punctele sale forte si pe formele savuroase. Stie cum o privesc barbatii si este constienta ca va primi mereu ceea ce isi doreste. Vei depune eforturi mari pentru a o surprinde. Cu o doza dubla de prezenta de spirit o vei anunta ca seara vine mama ta in vizita. Spune-i sa nu isi faca planuri si roag-o sa fie punctuala. Astfel o sa stii sigur ora la care ajunge acasa si sporesti impactul surprizei.

Nu trebuie sa ai remuscari, deoarece nu este o dovada de cruzime sau de misoginism, ci o incercare de a aduce noutate si piper in relatie. Pentru a compensa vestea devastatoare cu care i-ai stricat intreaga zi, alege un joc erotic si pune la punct toate detaliile. Iata aici doua idei cu care nu vei da gres. Joaca-te cu senzatiile si Arunca zarurile!

Nu te abandona! Pentru a pastra controlul intregii seri, este foarte important sa fii stapan pe tine si sa nu cazi prada tentatiilor sexuale. Cu cat amani mai mult dorintele ei, incitarea va creste si ea va fi cea care se va abandona in final.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii