Do it yourself

#alungare ghinion #ghinion #planta

Tine aceasta planta in buzunar. Ghinioanele vor fi alungate si va atrage norocul de partea ta

Pe langa aspectul placut si mirosul imbietor, multe plante au si altfel de "puteri". Oamenii deja le cunosc si foarte multi dintre ei aleg sa poarte anumite plante in buzunare deoarece aduc beneficii remarcabile. Spre exemplu, exista plante care te ajuta sa alungi ghinionul din viata ta. 

 

Rozmarin - acesta este des folosit in bucatarie, insa are si proprietati de a imbunatati concentrarea si claritatea mentala. Se mai spune despre rozmarin ca are capacitatea de a alunga energiile negative si de a aduce protectie impotriva influentelor malefice.

Levantica - este o planta cunoscuta pentru aroma sa calmata si relaxanta. In multe culturi, levantica este folosita pentru a alunga stresul si anxietatea, dar si pentru a proteja impotriva energiilor negative. Purtarea unor flori de levantica in buzunar sau sub perna poate ajuta la promovarea somnului linistit si la atragerea energiilor pozitive.

Busuioc - este folosit atat in bucatarie, cat si pentru proprietatile sale protectoare si purificatoare. Multi oameni il poarta asupra lor pentru a alunga energiile negative si pentru a aduce armonie in casa.

Menta - aceasta planta este cunoscuta pentru prospetimea sa si pentru efectele sale revigorante asupra mintii. Traditia spune despre menta ca poate alunga ghinioanele si atrage norocul in viata. Din acest motiv multe persoane aleg sa poarte cateva frunze de menta in buzunar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului