Dezvoltare personala

#cumparaturi online #shopping online #cumparaturi

Vremea si cumparaturile online. In ce zile esti mai predispus sa faci mai mult shopping online si de ce

Specialistii au descoperit ca zilele insorite sau ploioase nu ne influenteaza doar starea de spirit ci si apetitul pentru cumparaturi. Potrivit unui studiu recent, in zilele ploioase sau cu temperaturi scazute, romanii au tendinta de a cumpara mai mult, fiind o consecinta a faptului ca isi petrec timpul in casa.

 

"Vremea influenteaza comportamentul sau apetitul pentru shopping. Intr-un weekend cu vreme ploioasa, apetitul pentru cumparaturi este mult mai mare. Vorbim despre o dublare a interesului, in comparatie cu zilele insorite, cand utilizatorii aleg varianta de a iesi in aer liber", a spus Cristian Bolocan, specialist ecommerce.

De asemenea, efectele pe care vremea il are asupra apetitului pentru cumparaturi este confirmat si la nivelul campaniilor de promovare. Reclamele sunt adaptate in functie de prognoza meteo.

"Promovarea produselor care sunt influentate de vreme este conectata in timp real cu sistemele meteo. Asta inseamna ca, in momentul in care incepe sa se schimbe vremea, putem sa vedem reclame ale unor produse care sunt specifice momentului respectiv", a mai spus expertul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii