Dezvoltare personala

#gemene separate la nastere #tiktok #gemene #reuniune

Uimitor! Gemene separate la nastere, reunite datorita TikTok: "Te-am cautat atat de mult timp!"

Doua surori gemene au fost separate si vandute la nastere si s-au regasit, dupa ani de zile, datorita platformei de socializare TikTok.

 

Cele doua surori gemene sunt din Giorgia si au fost luate de langa mama lor, la nastere. Acestea au fost vandute unor familii separate. Cele doua nu au stiut acest si probabil nu ar fi aflat niciodata daca nu ar fi participat la un concus televizat de talente, dar si datorita platformei TikTok.

Gemenele Amy si Ano, s-au gasit dupa ani de zile, din intamplare. Ano a participat, la varsta de 12 ani, la un concurs televizat de talente. Amy se uita la concursul Georgia’s Got Talent si a vazut pe scena o fata care ii seamana perfect. I-a psus mamai sale, dar aceasta a ignorat-o si i-a raspuns ca “toata lumea are o sosie”. Insa, prieteni si rude ale familiei au sunat si au intrebat-o pe mama copilei de canta micuta pe scena, sub alt nume.

Gemenele Amy si Ano, reunite datorita TikTok

Dupa emisiunea de talente, in care si-a urmarit sora, Amy nu si-a putut lua gandul de la aceasta. A cautat-o neincetat, pana cand s-au gasit pe TikTok. Astfel, dupa 7 ani de la emisiune, cele doua surori s-au intalnit pentru prima data.

Acest lucru s-a intamplat in 2021, cand Amy a postat pe TikTok un videoclip in care aparea cu parul albastru si isi facuse piercing in spranceana. Filmulteul a fost vazut de un prieten al gemenei sale, Ano. Acesta i-a trimis videoclipul spunandu-i ca ”mi i se pare misto ca seamana cu tine”.

Ano, care se afla la o distanta de 320 de kilometri, in Tbilisi, acum in varsta de 19 ani, a incercat sa dea de Amy, insa nu a gasit-o pe retelele de socializare. A decis sa posteze un anunt pe grupul de WhattsApp al universitatii, pentru a vedea daca cineva o poate ajuta. In acest fel a descoperit ca cineva o cunostea pe Amy si le-a ajutat pe cele doua sa se conecteze pe Facebook.

Amy a stiut instantaneu ca este fata pe care o vazuse in urma cu 12 ani la Georgia's Got Talent.

”Te-am cautat atat de mult timp!”, a fost primul mesaj pe care i l-a trimis Amy, Ano raspunzand “Si eu”.

Dupa scurt timp, gemenele au decis sa se intalneasca. ”A fost ca si cum m-as fi uitat intr-o oglinda, exact aceeasi fata, exact aceeasi voce. Eu sunt ea si ea sunt eu”, a declarat Amy. Acela a fost momentul in care a stiut ca sunt gemene.

”Nu-mi plac imbratisarile, dar am imbratisat-o”, a spus Ano.

Cele doua au decis sa-si confrunte familiile si au aflat, pentru prima data, adevarul. Fetele au fost adoptate, in 2002, de familii separate, la doar cateva saptamani distanta.

Dupa ce au facut mai multe cercetari in trecut, cele doua si-au dat seama ca se numara printre sutele de bebelusi din Georgia care au fost furati din spitale si vanduti, in 2005.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii