Dezvoltare personala

#succes #cuvant #dezvoltare personala #dorinta

Cuvantul care te ajuta sa obtii ceea ce iti doresti in viata

 

Fiecare cuvant are o putere vibrationala, asa ca este important sa il alegi pe al tau cu intelepciune. Exista cateva componente critice esentiale pentru succesul tau, iar acestea se reduc la cuvinte. Poti sa-i spui o mentalitate de succes, un model pentru succes sau chiar un sistem de credinta pentru succes, pentru ca, la sfarsitul zilei, aceste cuvinte "succes" si conceptele pe care le descriu sunt toate foarte legate intre ele.

Sunetul poate vindeca, iar cuvintele sunt importante in acest proces, deoarece au propria lor frecventa vibrationala. Aceasta rezonanta si modul in care te raportezi la ea vor determina modul in care vei reactiona la acel cuvant.

Iata cum sa exploatezi puterea vibrationala a cuvintelor de "succes" pentru a-ti indeplini visele.

Angajamentul mai presus de comoditate

Sa incepem cu angajamentul mai presus de comoditate. Ce iti vine in minte cand spun asta? Chiar si in sunetele lor, sunt destul de diferite. Nu conteaza daca ai un loc de munca, daca incerci sa iti construiesti propria afacere sau orice altceva ai de gand sa faci. Asta este secundar. Daca nu te motiveaza sau nu-ti starneste focul - nu mergi prea departe cu ea. Esti de acord?

Atunci cand ai o scanteie interioara, aceasta iti da motivatia de a continua sa mergi mai departe. Este aproape ca si cum ai avea un fel de combustibil non-stop.Oamenii din jurul tau se intreaba cum poti continua sa faci atatea lucruri si sa ramai motivat si pozitiv in acelasi timp. Precum si sa ai succes in ceea ce faci.

Succesul poate parea uneori magic, iar angajamentul este unul dintre ingredientele cheie pentru ca aceasta magie sa se intample. Hai sa analizam mai in profunzime aceste doua cuvinte: angajament si comoditate.

Comoditate:

Comoditatea inseamna "voi face asta cand pot". "O sa incerc asta cand o sa am chef". "S-ar putea sa o fac sau nu. Nu stiu daca vreau cu adevarat sa o fac". Exista o multime de "daca" si "incerc" in imagine. Ceea ce inseamna ca exista o sansa foarte mare sa nu reusesti sa o faci.

Nu exista nicio certitudine in materie de confort. De exemplu, ai putea dori sa mananci sanatos, sa fii mai activ sau sa faci exercitii fizice, sa lucrezi la obiective etc. Exista o dorinta, dar dorinta nu este insotita in mod proportional de actiune si progres, sau te gandesti sa faci sarcina atunci cand sau daca nu mai ai altceva de facut.

Angajament:

Pe de alta parte, angajamentul inseamna ca vei indeplini sarcina indiferent de situatie. Realizarea sarcinii nu este negociabila. Indiferent de ce altceva se intampla, o potrivesti si o faci. Poate ca ti-ai planificat sa faci o anumita activitate timp de o ora, apoi a aparut o problema urgenta care are nevoie de atentia ta si a trebuit sa te opresti inainte de obiectivul de o ora. Cu toate acestea, ti-ai facut timp sa lucrezi la ea timp de 15 minute. Acesta este un mod de a iti spune ca ti-ai luat angajamentul sa actionezi.

La sfarsitul zilei, nu exista scuze. Iti stabilesti sarcina si o faci pentru ca te-ai angajat sa faci progrese. S-ar putea sa vezi sau nu rezultate imediat, dar ia masuri consecvente pentru a te ajuta sa avansezi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii