Cele mai citite despre ata chirurgicala

Atentie la simptomele apendicitei!

Apendicita este o inflamatie a apendicelui, cauzata de o bacterie. Aceasta afectiune frecventa poate aparea la orice varsta si are un singur tratament: interventia chirurgicala, de aceea nu trebu

Cum sa fii un turist de admirat

Iti amintesti cum ai privit in vacanta acele persoane galagioase, care faceau scandal din orice? Ai evitat sa te asezi la masa langa un grup de turisti lipsiti de maniere? Daca ai avut astfel de experiente, stii cat de important este sa faci o impresie buna in tara in care mergi.

Cum tratezi un urcior?

Te poti trezi intr-o dimineata cu o umflatura urata in zona ochiului, la baza genelor.

Cele mai noi despre ata chirurgicala

Cat costa silicoanele in Romania? Preturi pentru implanturi mamare in 2024

Multe femei, sunt nemultumite de aspectul fizic si aleg chirurgia estetica. Printre cele mai populare proceduri se numara augmentarea mamara (marirea sanilor) cu silicoane. Aceasta alegere nu este doar despre aspectul fizic, ci si despre un proces emotional profund. Iar in Romania, exista un nume care inspira incredere si a creat transformari wow: Dr. Levy.

Mastopexia: redobandirea increderii in sine dupa ce devii mamica

Experienta de a deveni mama vine cu numeroase bucurii, dar si cu schimbari semnificative in corpul unei femei. Una dintre cele mai frecvente este modificarea aspectului sanilor. Sarcina, alaptarea si fluctuatiile de greutate pot duce la pierderea elasticitatii pielii si la reducerea volumului sanilor, ceea ce poate influenta semnificativ aspectul general al bustului. O solutie eficienta pentru recapatarea unui aspect ferm este mastopexia [1]. Te invitam sa descoperi mai multe despre aceasta interventie in randurile ce urmeaza!

Te-ai gandit la implanturi dentare? Ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie

Tratamentul cu implant dentar este o procedura prin care se monteaza un implant dentar si se fixeaza ulterior o coroana. Aceasta interventie este folosita in cazul in care lipseste unul sau mai multi dinti. In plus, tratamentul este aplicat si in cazul pierderii totale a dintilor. Este o interventie destul de simpla si nedureroasa. Pe implantul montat in zona dintelui lipsa („radacina artificiala”), se fixeaza o coroana care din punct de vedere estetic nu se distinge de un dinte natural. Cu un plan de tratament adecvat, o montare calitativa a implantului si o igiena dentarǎ atenta, durata sa de „viata” a acestuia este una destul de lunga.