Amenajarea casei

#sfaturi practice casa #ata dentara #utilizare ata dentara

8 utilizari inedite pentru ata dentara

Ata dentara nu este folositoare doar pentru a pastra sanatatea dintilor, ci si si pentru multe alte activitati in locuinta ta. Fie ca o folosesti ca suport pentru diferite accesorii, fie ca o utilizezi pe post de cutit, ata dentara nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Iata cateva intrebuintari inteligente ale atei dentare!


1. Ata dentara folosita ca suport pentru rufe

Daca vrei sa intinzi rapid hainele pentru a se usca, ata dentara poate fi de mare ajutor. Nu trebuie decat sa prinzi firele de ata de doua corpuri dure si uscatorul de rufe este gata.


2. Ata dentara poate inlocui un siret

Poti folosi ata dentara si in cazul in care ti s-a rupt un siret de la tenisi. Este la indemana si suficient de rezistenta, astfel incat sa poti purta incaltamintea in continuare pana gasesti un siret pe masura.


3. Ata dentara folosita ca suport pentru plantele cataratoare


Multe plante cataratoare au nevoie de un suport pentru a se putea dezvolta corespunzator. Cu ajutorul atei dentare poti forma un fel de scarita, astfel incat sa le permiti plantelor sa creasca.


4. Ata dentara indeparteaza pozele

Ata dentara poate fi folosita si pentru a dezlipi pozele de pe suprafata albumului. Din cauza trecerii timpului, unele poze se deterioreaza si devin lipicioase. Pentru a le indeparta din album fara sa provoci alte pagube, poti folosi ata dentara.


5. Ata dentara desprinde prajiturile de tava

Daca ai gatit si nu vrei sa astepti pana se racesc prajiturile, poti folosi ata dentara pentru a le indeparta din tava. Este exact aceeasi tehnica folosita si pentru a indeparta pozele din album.


6. Ata dentara poate fi suport pentru diferite accesorii

Datorita rezistentei atei dentare, o poti folosi pentru a agata diferite lucruri prin casa. Astfel, poti folosi ata dentara pentru a agata clopotei la usa sau pentru a prinde diferite ornamente in zilele in care organizezi petreceri. De asemenea, poti folosi ata dentara pentru a prinde poze, realizand astfel o rama foto inedita.


7. Ata dentara poate taia prajituri

In cazul in care esti la picnic si nu ai niciun cutit prin preajma pentru a taia prajiturile, ata dentara iti poate fi de folos. Datorita structurii rezistente, poti utiliza ata dentara pe post de cutit.


8. Ata dentara folosita pentru a bloca geamantanul

Multumita rezistentei atei dentare, o poti folosi si pentru a inchide geamantanul atunci cand pleci intr-o calatorie, pentru a te asigura ca nu va fi deschis.

Sursa  foto: realsimple.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea