Amenajarea gradinii

#jysk #amenajare gradina #mobilier gradina

Noua colectie de mobilier si accesorii de gradina Vara 2021

JYSK a lansat noua colectie de mobilier si accesorii de gradina pentru Vara 2021. Colectia ajunge in magazinele JYSK in luna martie si include un sortiment variat de mobilier, decoratiuni si accesorii pentru exterior ce urmeaza cele trei trenduri ale verii, Basic, Infusion si Mindful Garden.

Dupa o iarna parca mai lunga decat oricare alta, asteptam cu nerabdare vremea frumoasa. Venirea primaverii inseamna temperaturi la care putem sta confortabil afara, pe terasa, in gradina sau in balcon.

Pentru vara anului 2021, JYSK a pregatit produse noi, cu design scandinav modern. Printre noutatile colectiei se numara leaganul GJERN, cu stativ din otel si sezut din poliratan in forma de ou, disponibil in doua culori, masa pliabila YTTRUP, ideala pentru balcoane de dimensiuni mici si setul pentru terasa GLAMSBJERG cu cadru din aluminiu si lemn de tec certificat FSC.

Rikke Blæsild, Range and Design Manager JYSK, povesteste: “Atunci cand am inceput sa pregatim trendurile pentru Vara 2021, ne-am gandit la ce va insemna fericirea in anul 2021. Am descoperit trei trenduri: Basic, Infusion si Mindful Garden. Am creat o poveste pentru fiecare dintre aceste trenduri”.

TRENDURILE PENTRU VARA 2021

Decoratiunile pentru gradina includ felinare, lampi solare, perne de scaun, covoare de exterior, jardiniere si ghivece ce urmeaza cele trei trenduri ale verii, Basic, Infusion si Mindful Garden.

Basic este definit de culori de baza, care nu sunt insa deloc plictisitoare. Atentia este indreptata catre texturi, materiale naturale cu structuri interesante si siluete bine definite ale produselor.

Cu trendul Infusion, designul interior copiaza natura, cu formele ei ogranice si materialele neprelucrate. Obtinem un spatiul care ne ajuta sa ne deconectam, calm si off the grid. Tehnologia se imbina cu dorinta de meditatie, de a trai sustenabil, si cu inovatiile viitorului. Culorile specifice sunt Desert Sage, Oil Green, Balsam Green, Smoke Blue si Dusk Blue. 

Mindful Garden propune un design optimist, in care compozitiile sunt armonioase, cu flori, elemente lucioase si siluete inspirate din trecut. Culorile sunt calde, inspirate din tonurile pamantii. Muted Clay, Faded Rose, Hot Chocolate sau Asphalt sunt tonurile care definesc Mindful Garden.

Line Skaaning Lindskov, Range and Design Coordinator JYSK, ofera cateva sfaturi despre cum putem decora spatiul exterior:

“Unul dintre cele mai de amploare trenduri in acest moment este sa amenajam spatiul exterior asa cum decoram interiorul. De exemplu, sa decoram podeaua terasei sau a balconului. Putem face asta folosind covoare, felinare sau plante asezate direct pe jos. Este o metoda excelenta de a duce confortul si intimitatea din interior in exterior. Personal, imi place sa asez lucrurile pe mai multe niveluri – ghivece cu plante, felinare si decoratiuni asezate direct pe podea, pe o banca si pe o etajera. Asa pot fi vizibile toate”, explica Line.  

PRODUSE SUSTENABILE

Sustenabilitatea produselor a fost un factor important in pregatirea noii colectii. De exemplu, scaunul de gradina SADBJERG este realizat din plastic reciclat din oceane, are design minimalist iar, la finalul utilizarii, poate fi dezmembrat in parti realizate dintr-un singur tip de material, pentru a putea fi reciclat. De asemenea, tot mobilierul de gradina din lemn este  realizat din lemn certificat FSC, care atesta faptul ca provine din silvicultura sustenabila.  

Sam Harrington, Sustainability Manager JYSK, spune: “Sustenabilitatea inseamna sa ne putem implini nevoile de astazi, fara a periclita nevoile generatiilor care vor veni dupa noi. Ne uitam mereu la impactul pe care il avem asupra mediului, in tot ceea ce facem, iar impactul asupra mediului incepe cu materialele brute pe care le folosim. Incercam sa folosim cat mai multe materiale reciclate, precum bumbac, plastic sau poliester reciclat, precum si materiale sustenabile ca bumbacul organic si lemnul certificat FSC.”

Noua colectie de mobilier si accesorii de gradina a ajuns in magazinele JYSK in luna martie, iar pe JYSK.ro puteti gasi o gama extinsa de produse pentru Vara 2021.  

Despre JYSK Romania

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Grupul desfasoara operatiuni in peste 51 de tari si numara un total peste 26.500 de angajati si aproape 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania. Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama variata de produse pentru casa si gradina la o calitate ridicata si la cel mai redus pret.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobilier de interior si de gradina, pana la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative si de iluminat.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 95 de magazine in Romania. Compania JYSK este detinuta de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are in portofoliu si alte companii, cu o cifra de afaceri anuala de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Sursa foto: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului