Amenajarea gradinii

#relaxare #mobilier gradina #amenajare gradina #gradina lounge

Gradina lounge: piese inedite de mobilier pentru relaxare

Primele adieri blande ale vantului de primavara te invita timid sa petreci mai mult timp in gradina, semn ca se apropie momentul sa scoti din magazie mobilierul de odihna si relaxare care iti face viata mai frumoasa. Si nu ne referim la mese si scaune pentru un pranz in aer liber, ci la balansoare, leagane sau sezlonguri.

Ce-ar fi daca anul acesta ti-ai amenaja propria gradina lounge, o oaza de destindere, socializare sau odihna intr-un cadru intim, cu ajutorul catorva piese inedite de mobilier conceput special pentru a-ti alinta simturile?

Ti-am pregatit o serie de optiuni desprinse parca din Paradis sau dintr-un resort de lux al unei insule exotice, achizitii perfecte la inceputul sezonului cald. Pregateste-te de un rasfat vizual pe cinste, imaginandu-ti cum te-ai relaxa intr-o dupa-amiaza "lenesa" in propria gradina lounge!


Hamacul-cuib

Hamacul-cuib este cea mai noua atractie in domeniul mobilierului de gradina destinat relaxarii, care ne satisface instinctul natural de a fi in deplina comuniune cu natura. Realizat de designerii Daniel Pouzet si Fred Frety, hamacul iesit din comun se inspira din cubul pasarelelor si arata ca un cocon, fiind prevazut cu un sistem de atasare de arbori sau de orice altceva poti improviza tu.

Norocosii care se relaxeaza in hamacul-cuib pe multe perne moi pot vedea cu usurinta in exterior, fara sa fie vazuti de privitorii din afara.





Foto: trendir.com


Fotoliul de gradina suspendat

Conceput tot in ideea unui cuib de zburatoare gingase, fotoliul de gradina suspendat, accesorizat cu perne moi, este locul ideal pentru reflexie, lectura, momente tandre in doi, clipe de apropiere cu cei mici etc.



Foto: pinterest.com


Leaganul-pat

O alta piesa de mobilier pentru gradina inchinata relaxarii desavarsite este leaganul-pat, cu saltea si perne, conceput intr-un format care iti permite sa te balansezi usor inainte si inapoi, cand te alinti in zilele calde cu o carte buna, o bautura delicioasa etc. Partea de sus iti asigura umbra necesara pentru un confort deplin.



O alta varianta, mai avangardista, te-ar cuceri imediat!



Foto: homedosh.com


Sezlongul de gradina

Daca nu te atrage in mod deosebit ideea de balans cand te relaxezi in gradina, poti opta pentru un sezlong extrem de confortabil, impletit si prevazut cu o prelungire ce tine loc de masuta.



Foto: backyardcity.com

Un alt format, modern si perfect adaptat nevoilor tale daca vrei sa te bronzezi, este cel de mai jos:



Sursa foto: indopic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului