Amenajarea gradinii

#modele foisor #amenajare foisor #foisor gradina #foisor

Foisorul, locul de relaxare din gradina! 5 modele din care sa te inspiri

Foisorul este locul perfect pentru a petrece timpul in aer liber. Aici te poti retrage pentru a citi in liniste o carte, la umbra, sau iti poti aduna prietenii si/sau familia pentru a bea un vin sau o limonada rece.

Daca nu ai inca un foisor in gradina este momentul perfect pentru a construi unul. Iata cinci modele superbe din care sa te inspiri.

1. Foisor romantic

Daca ai o gradina mica, plina cu flori, atunci poti lua in considerare construirea unui foisor romantic. Opteaza pentru unul alb, intr-o forma deosebita. Planteaza pe langa acesta trandafiri cataratori, sau alte flori cataratoare, care sa-l inconjoare. In interior adauga niste banci in aceleasi culori pe care sa le decorezi cu perne. Vei obtine locul perfecte pentru relaxare in zilele toride de vara.

2. Foisor in stil rustic

Poate unul dintre cele mai simple foisoare este cel in stil rustic. Daca ai si ajutor il poti construi in mai putin de o zi. In locul peretilor exteriori, opteaza pentru perdele sau draperii. Monteaza cate una pe fiecare latura, astfel incat sa poti beneficia de umbra indiferent de pozitia soarelui.

3. Foisor sub forma de casuta

Un foisor sub forma de casuta, precum cel din imagine, este fara doar si poate un loc superb de relaxare, unde iti poti aduna prietenii si familia si poti da chiar si petreceri in aer liber. Asadar, daca ai suficient spatiu la dispozitie, nu ezita sa construiesti un astfel de spatiu in gradina.

4. Foisor modern

Daca iti doresti un loc modern si relaxant in care sa te odihnesti in zilele calduroase, poti amenaja un foisor precum cel de mai sus. Acesta imbina stilul rustic cu cel modern. Canapelele, masuta de cafea si scaunele ii confera aerul modern la care multi viseaza. In schimb, constructia aminteste de cabanele de munte.

5. Foisor pe marginea piscinei

Esti fericitul posesor al unei piscine? Atunci un foisor construit chiar pe marginea acesteia este un loc perfect de relaxare. Poti sta relaxat pentru a citi o carte sau te poti adaposti de soare in zilele toride de vara, dupa o balaceala in piscina.

Surse foto: pinterest.com, almosthomedogdaycare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului