Amenajarea gradinii

#traverstone #pavaj traverstone #pavaj

De ce merita sa alegi dale de pavaj Traverstone

Amenajarea peisagistica trebuie sa fie functionala, cu atractivitate estetica si, desigur, sa foloseasca materiale sigure.

 

Dalele de pavaj cu textura travertin de la Starstone sunt o optiune ideala pentru orice amenajare, iar daca esti preocupat de estetica si functionalitate, travertinul este alegerea ta.

Dalele de pavaj Traverstone reprezinta una dintre cele mai bune si sigure solutii pentru cei care doresc sa creeze o poteca frumoasa in jurul casei, piscinei sau terasei. Materialul de finisare este placut la atingere si antiderapant, asa ca va fi foarte confortabil de mers pe el. Totodata, o alee din travertin arata foarte atractiv si natural.

Ce reprezinta travertinul

Travertinul este un material extrem de durabil care face ca un astfel de pavaj sa fie alegerea ideala pentru caile de acces, aleile de gradina si terasele piscinelor. Spre deosebire de alte pietre naturale, travertinul reflecta caldura, care este un avantaj major in climatele calde, deoarece dalele vor ramane reci in zilele toride. In plus, textura ofera o calitate excelenta - ramane rezistenta la alunecare. Acest material atemporal isi pastreaza culoarea chiar si atunci cand este expus la schimbarile meteorologice pentru o perioada lunga de timp.

Stiai ca Colosseumul din Roma este realizat aproape in intregime din travertin? Si dateaza din Imperiul Roman!

Acum ca stii ce este travertinul, nu este de mirare ca iti vei dori dale de pavaj cu textura travertina pentru curtea casei tale!

Dalele traverstone de la Star Stone sunt disponibile intr-o varietate de culori - white, smoke, beige si gri, functioneaza bine cu alte materiale si il poti folosi ca accent pentru a completa decorul gradinii tale.

Care sunt beneficiile dalelor de pavaj Traverstone

Dalele de pavaj cu textura travertin combina avantajele calcarului si ale marmurei. Printre avantaje se numara:

  • rezistenta la foc;
  • rezistenta la inghet;
  • usurinta procesarii;
  • duritate;
  • prietenos cu mediul.

Dalele de pavaj Traverstone au o structura poroasa, dar nu lasa apa sa treaca prin ele. Dalele nu se tem de schimbarile de temperatura si nu crapa sub influenta factorilor externi.

Dalele cu textura travertin sunt unul dintre cele mai durabile si populare materiale utilizate pentru pavarea trotuarelor, au element vizual si estetic deosebit, sunt un bun valoros pentru fiecare proprietate si cresc valoarea proprietatii. In plus, nu necesita eforturi mari pentru intretinere, iar costul materialului si al instalarii este considerabil mai mic decat al altor materiale de pavaj.

FOTO: starstone.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului