Amenajarea gradinii

#decorare usa #decoratiuni toamna #coronite #toamna #usa intrare

6 coronite perfecte pentru decorarea usii de la intrare! Le poti crea chiar tu

Intampina toamna asa cum se cuvine, inca de la intrarea in casa! Realizeaza pentru usa de la intrarea in casa ta o coronita de sezon. Profita de culorile, florile si fructele toamnei si fa aceste ornamente care te vor ajuta sa faci mai usor trecerea de la vara, in noul anotimp.

Dovlecii, florile de camp, ramurile, frunzele ruginii de toamna si fructele de sezon sunt doar cateva dintre elementele pe care le poti folosi pentru a face o coronita perfecta pentru decorarea usii de la intrare si sunt suficient de versatile pentru a putea fi un decor frumos, de la inceputul toamnei, pana la finalul sezonului.

1. Coronita din tabla de scris

Coronita de pe usa de la intrare poate avea o dubla utilitate, atat ca obiect de decor cat si ca o modalitate ingenioasa si creativa de a le ura musafirilor “bun venit” la tine acasa. Pentru a realiza aceasta coronita decorativa, ai nevoie de o bucata de tabla de scris si o rama veche, plus cateva crengi si frunze ornamentale ruginii, specifice toamnei, pe care sa le pui in jurul ramei. Incadreaza bucata de tabla in rama pe care ai pregatit-o si scrie pe aceasta un mesaj de sezon, cum ar fi “Happy Halloween” sau “O toamna frumoasa!.

2. Coronita rustica cu dovleci

Toamna este sezonul dovlecilor si in curand ii vom regasi peste tot, cu atat mai mult cu cat incepe sa se apropie sarbatoarea de Halloween. Pentru a sarbatori Halloweenul poti face o coronita impletita pe care sa prinzi cativa dovleci mici, frunze galbene artificiale si o panglica in tonuri calde, de toamna. Dar aceasta coronita poate fi pastrata pe usa de la intrare in orice moment din acest sezon, nu doar de Halloween.

3. Coronita din floarea soarelui artificiala

Pastreaza frumusetea si veselia pe care floarea soarelui le aduce in casa, cu ajutorul unor exemplare artificiale din care poti face o coronita pentru decorarea usii de la intrare. Combina floarea soarelui cu alte frunze si crengute si vei pastra energia verii mult dupa ce aceasta a trecut.

4. Coronita din dovleci albi

Pune cativa dovleci albi in mijlocul unei coronite din frunze ruginii, de toamna, si aduci un suflu nou unui obiect de decor pe care poate l-ai pastrat din anii trecuti.

5. Cornita din porumb indian

Cu o coronita pentru decorarea usii realizata din porumb indian vei impresiona fiecare oaspete care iti trece pragul casei in acest sezon. Aceasta decoratiune este simpla, dar de efect. Prinde porumbul indian cu tot cu frunzele uscate pe o coronita si vei obtine o piesa de decor aproape festiva care arata precum o floarea soarelui imensa. Alege cat mai multe culori de porumb pentru ca decoratiunea sa arate spectaculos.

6. Coronita din mere verzi

Poti sa marchezi trecerea de la vara la toamna cu ajutorul merelor verzi, fructele lunii septembrie. Adauga cateva mere verzi din plastic pe o coronita cu flori si intampina toamna in cel mai vesel mod cu putina.

Surse foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului