Accesorii

#bijuterie handmade #poveste #bijuterii

Spune-ti povestea cu o bijuterie handmade

O bijuterie poate sa transmita o stare, sa spuna o poveste sau sa il puna in evidenta pe purtator. Accesoriile fac pe toata lumea sa se simta mai bine atunci cand sunt purtate, mai ales pentru ca in zilele noastre exista variante pentru toate gusturile. Sfarsitul de iarna 2022 aduce in atentia tuturor anumite piese create cu multa indemanare si atentie: bijuteriile handmade!

 

Pune accent pe originalitate atunci cand oferi un cadou in luna februarie. Poti sa gasesti o bijuterie perfecta pentru cineva drag sau chiar si pentru tine! Accesoriile handmade sunt cu adevarat speciale si il fac pe purtator sa treaca printr-o experienta surprinzatoare. Acestea sunt perfecte daca vrei sa explorezi o latura mult mai jucausa de-a ta sau sa surprinzi o persoana care si-a pus amprenta asupra momentelor frumoase.

Starneste emotie prin bijuteriile handmade

Bratarile sunt vedetele in aceasta luna, iar cele handmade dezvaluie tot ce ai vrea sa ii spui unei persoane. Barbatii cauta sa le surprinda pe doamne si domnisoare in aceasta perioada, asa ca bijuteriile handmade pot sa transforme un moment simplu in unul special. Ei trebuie doar sa se gandeasca doar la privirea pe care o sa o aiba persoana iubita in momentul in care o sa descopere ce i-a fost daruit!

O bijuterie handmade poate sa spuna o poveste, iar aceea poate sa fie chiar a ta! In cazul in care simti ca a venit momentul sa iti faci un cadou, atunci trebuie sa te gandesti la o piesa exclusivista, care transmite profunzimea procesului de lucru. Un inel iti poate pune in valoare personalitatea, dar si te poate ajuta sa optezi pentru eleganta si rafinament ori de cate ori iti doresti sa atragi toate privirile la un eveniment.

Originalitate prin accesorii handmade. Cum sa te pui in evidenta

Pe langa toate acestea, bijuteriile handmade sunt o dovada a iubirii fata de tot ceea ce este original, punand in scena creativitatea si o tandrete aparte. Accesoriile de la Comaccent trec prin mainile unor bijutieri iscusiti, avand la baza multa dedicare. O astfel de piesa este creata dupa o idee inedita, urmand ca materia prima sa fie prelucrata. Sunt folosite diferite tehnici pentru a se obtine un design interesant, totul pentru ca purtatorul sa fie pus in evidenta de o creatie care ii poate spune povestea.

Cea mai buna parte? In cazul in care vrei sa porti o bijuterie handmade sau te gandesti sa daruiesti o piesa de acest gen, afla ca fiecare accesoriu este unic. Ce este mai frumos in afara de a spune ca piesa pe care o porti cu mandrie te reprezinta cu adevarat? Multe doamne si domnisoare au preferat sa recurga la bijuterii care pot sa transmita emotii, punand accentul pe un moment special din viata lor sau pe un talisman norocos.

Bijuteriile handmade, vedete printre accesorii

Un pandantiv sau un colier iti poate pune in valoare tinuta, mai ales atunci cand este handmade. Toate privirile pot sa fie indreptate asupra ta daca o sa alegi o piesa care sa trezeasca interesul. In plus, multe discutii pot sa porneasca de la accesorii, asa ca niciodata nu stii cum o bijuterie cu adevarat speciala te poate purta catre o frumoasa prietenie sau o relatie amoroasa.

Domnilor, atentie! Fiecare femeie isi doreste sa aiba parte de poza perfecta. O pereche de cercei poate sa aduca un plus de stralucire, mai ales pentru ca purtatoarea o sa isi aminteasca mereu de cel care i-a oferit o bijuterie handmade pentru a reprezenta o poveste de dragoste unica, romantica si plina de momente emotionante si frumoase. Zambetul merge perfect cu o bijuterie handmade, asa ca nu mai stati pe ganduri atunci cand vine vorba de a oferi cadouri unice, care o sa faca pe cea care le primeste extrem de fericita!

FOTO: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare